Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Takie szybkie pytanie...

Featured Replies

Napisano

Czy jadąc na rolkach można legalnie poruszać się po drogach publicznych? Normalnie, w ruchu kołowym poza miastem.

Tak od rana mnie naszło... clown.gif

Napisano

> Czy jadąc na rolkach można legalnie poruszać się po drogach publicznych? Normalnie, w ruchu kołowym

> poza miastem.

Z tego co mówił pan w programie krakowskiej TV "Jedź bezpiecznie" rolkarz jest pieszym. To było akurat w kontekście ścieżki rowerowej, po której rolkarz nie ma prawa poruszać się. smile.gif

Napisano

> Z tego co mówił pan w programie krakowskiej TV "Jedź bezpiecznie" rolkarz jest pieszym.

To przeciez sprawa oczywista, to takie cos trzeba w TV mowic...? hehe.gif

Napisano

> To przeciez sprawa oczywista, to takie cos trzeba w TV mowic...?

Masz złe podejście. Zakładając z góry, że ktoś jest idiotą, sam robisz z siebie głupca.

Pan mówił w kontekście używania dróg rowerowych. Sam zresztą na rolkach po takich drogach jeżdżę, bo są równe.

Napisano

> Masz złe podejście. Zakładając z góry, że ktoś jest idiotą, sam robisz z siebie głupca.

> Pan mówił w kontekście używania dróg rowerowych. Sam zresztą na rolkach po takich drogach jeżdżę,

> bo są równe.

Niewazne w jakim kontekscie to mowil. Przeciez w kodeksie drogowym jest wszystko wyjasnione wiec uwazam ze to oczywiste, ze rolkarz to pieszy gdziekolwiek sie znajduje.

Napisano

> Przeciez w kodeksie drogowym jest wszystko wyjasnione wiec

> uwazam ze to oczywiste, ze rolkarz to pieszy gdziekolwiek sie znajduje.

Wszystko jest GDZIEŚ wyjaśnione i opisane. Posługując się takim argumentem kwestionujesz sens istnienia np. forum internetowego...

Napisano

> Czy jadąc na rolkach można legalnie poruszać się po drogach publicznych? Normalnie, w ruchu kołowym

> poza miastem.

> Tak od rana mnie naszło...

Przypomniałeś mi anegdotę:

Październik/Listopad 2010

droga między Łodzią a Rawą Mazowiecką k. Jeżowa

godzina ok 20:30, już dawno po zachodzie słońca...zapadł mrok.

Jedzie stado aut w kierunku Łodzi, ja razem z nimi w "peletonie". Auta wjeżdżają w obszar lasu, i wtem po lewej na pasie z przeciwka mignęła mi wysoka czarna sylwetka, nawet nie zdążyłem ocenić co to mogło być.

Kilka chwil potem na CB:

Uwaga mobile, w stronę Jeżowa na wylocie z lasu pomyka głupek na łyżworolkach kompletnie nieoświetlony

Nie wiem, czy dotarł do celu, czy ktoś go po drodze rozjechał, ale o takiej porze, to na tym odcinku, prawdopodobieństwo "trafienia go" było wysokie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.