Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Regeneracja odbłyśników - xenon

Featured Replies

Napisano

Witam

Czy ktos korzystał? Znajomy ma lampy xenonowe w środku są lekko matowe, z zewn plastik tez matowy. Podobno czynią cuda...

Znacie jakieś dobre warsztaty?Ktoś korzystał?

Pozdrawiam

Napisano

> Witam

> Czy ktos korzystał? Znajomy ma lampy xenonowe w środku są lekko matowe, z zewn plastik tez matowy.

Ale co ma matowe ? Klosz lampy ? Jak klosz to spolerować trzeba i będzie ok a dodatkowo rozkleić i wyczyścić w środku. Jeśli ma zmatowiony odbłyśnik soczewki to zapewne ma już rozebrane lampy i rozkręcone soczewki. Sam odbłyśnik może wysłać do http://www.regeneracja-hc.com/ ok.gif Kumpel wysyłał swoje ksenony w całości w celu wyczyszczenia, regeneracji odbłyśników od ksenonu i długich oraz uszczelnienia lampy, robota profi. Ja miałem słać swoje ale w końcu zrobiłem bixenon na nowych soczewkach.

Napisano
  • Autor

> Ale co ma matowe ? Klosz lampy ? Jak klosz to spolerować trzeba i będzie ok a dodatkowo rozkleić i

> wyczyścić w środku. Jeśli ma zmatowiony odbłyśnik soczewki to zapewne ma już rozebrane lampy i

> rozkręcone soczewki. Sam odbłyśnik może wysłać do http://www.regeneracja-hc.com/ Kumpel

> wysyłał swoje ksenony w całości w celu wyczyszczenia, regeneracji odbłyśników od ksenonu i

> długich oraz uszczelnienia lampy, robota profi. Ja miałem słać swoje ale w końcu zrobiłem

> bixenon na nowych soczewkach.

Niby oryginały hella duzy przebieg ok 300.000 wiadomo jak to sie w wawie zrobilo przez 10 lat w korkach itp to moglo sie wypalic smile.gif Ile kosztowala taka impreza?

Napisano

> Niby oryginały hella duzy przebieg ok 300.000 wiadomo jak to sie w wawie zrobilo przez 10 lat w

> korkach itp to moglo sie wypalic Ile kosztowala taka impreza?

Kolega za lampy od Audi A4 b5 zapłacił chyba 280pln za komplet. Cztery odbłyśniki (2x soczewka + 2x drogowe) oraz czyszczenie i polerowanie plastikowych kloszy. Efekt, światła jak nowe waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Kolega za lampy od Audi A4 b5 zapłacił chyba 280pln za komplet. Cztery odbłyśniki (2x soczewka + 2x

> drogowe) oraz czyszczenie i polerowanie plastikowych kloszy. Efekt, światła jak nowe

No właśnie chce polecic koledze, zeby zregenerował oryginalne Hella a nie kupował badziewne zamienniki. Tak będzie o wiele chyba lepiej, a cenowo bez porównania. Co oryginał to oryginał. Dzięki bardzo za informacje.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.