Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fiat 125p z lat '70 do kupna!

Featured Replies

Napisano

Nie daję na giełdę, bo nie mój i nie ja go sprzedaje. Znalazłem biedaczynę na szrocie z uniakami i maluchami, spodobał mi się i żal mi się poczciwej fiaciny zrobiło to postanowiłem Wam tutaj ją pokazać i powiadomić o sprzedaży, bo może znajdzie się tutaj człowiek z ogromnym sercem, grubym portfelem, sentymentem do prlowskiej motoryzacji i uratuje tegoż youngtimera.

A więc fiacik wygląda tak: rocznik 1977, 1978 albo 79.(ta ostatnia cyfra mi ze łba wyleciała grinser006.gif)

foto!

Przepraszam za jakość fotek, ale pod ręką miałem tylko telefon clown.gif

Nie spodziewałem się tam takiego widoku zlosnik.gif

Fiacik w tejże chwili jest sprzedawany w całość.

Gość za niego chce 1500zł.

Troszku go pomacałem oink.gif. Ze wzrokowej mojej oceny to największym problemem jest stan podłogi. I jest sporo pierdół, takich jak tłumiki, świece, jakiś lekki wyciek... Ogólnie do zrobienia. Widziałem gorsze sztuki, które odzyskiwały stan niczym z fabryki.

Jeśli ktoś jest w jakiś sposób zainteresowany to mogę porobić więcej fotek lepszej jakość zlosnik.gif Mogę także dowiedzieć się o więcej info.(mieszkam blisko miejsca postoju fiata). Autko stoi w Grodzisku Mazowieckim.

Napisano

> Nie daję na giełdę, bo nie mój i nie ja go sprzedaje. Znalazłem biedaczynę na szrocie z uniakami i

> maluchami, spodobał mi się i żal mi się poczciwej fiaciny zrobiło to postanowiłem Wam tutaj ją

> pokazać i powiadomić o sprzedaży, bo może znajdzie się tutaj człowiek z ogromnym sercem,

> grubym portfelem, sentymentem do prlowskiej motoryzacji i uratuje tegoż youngtimera.

> A więc fiacik wygląda tak: rocznik 1977, 1978 albo 79.(ta ostatnia cyfra mi ze łba wyleciała )

> foto!

> Przepraszam za jakość fotek, ale pod ręką miałem tylko telefon

> Nie spodziewałem się tam takiego widoku

> Fiacik w tejże chwili jest sprzedawany w całość.

> Gość za niego chce 1500zł.

> Troszku go pomacałem . Ze wzrokowej mojej oceny to największym problemem jest stan podłogi. I

> jest sporo pierdół, takich jak tłumiki, świece, jakiś lekki wyciek... Ogólnie do zrobienia.

> Widziałem gorsze sztuki, które odzyskiwały stan niczym z fabryki.

> Jeśli ktoś jest w jakiś sposób zainteresowany to mogę porobić więcej fotek lepszej jakość Mogę

> także dowiedzieć się o więcej info.(mieszkam blisko miejsca postoju fiata). Autko stoi w

> Grodzisku Mazowieckim.

Wklej fotki jako załącznik na AK, bo np. ja mam zablokowane niektóre strony min. tą na której umieszczać fotki.

Napisano

Na chodzie on?

Na zdjęciach wygląda na późniejszy niż piszesz, tylko chromowane kierunki nieco go postarzają.

1500 zł za skundlone 125p do remontu to zdecydowanie za dużo. Gdyby miał jeszcze ważne opłaty i poruszał się "o własnych siłach", oferta mogłaby się wydać interesująca.

Napisano
  • Autor

> Na chodzie on?

> Na zdjęciach wygląda na późniejszy niż piszesz, tylko chromowane kierunki nieco go postarzają.

> 1500 zł za skundlone 125p do remontu to zdecydowanie za dużo. Gdyby miał jeszcze ważne opłaty i

> poruszał się "o własnych siłach", oferta mogłaby się wydać interesująca.

nie wiem jak z opłatami, nie wiem jak z działaniem. Jeśli chcesz to jutro wypytam gościa o co chcesz, tylko napisz co chcesz wiedzieć - dokładnie.

Napisano
  • Autor

> Prosiłem o wklejenie ich na AK jako załącznika, a nie podlinkowanie fotek

a tak jak zrobiłem nie może być? cfaniaczek.gif

aleś Ty marUdny jest grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> nie wiem jak z opłatami, nie wiem jak z działaniem. Jeśli chcesz to jutro wypytam gościa o co

> chcesz, tylko napisz co chcesz wiedzieć - dokładnie.

Pewnie i tak go nie kupię, ale ciekawi mnie, jak się cenią złomiarze spoza allegro.pl i czy można tym czymś prosto ze szrotu pojechać na spokojnie (bez "sensacji silnikowych", migających kontrolek, itp.), w miejsce odległe o kilkanaście km.

Powiem tak: jeśli auto:

jest opłacone,

ma ważne badania techniczne,

odpala, jeździ, skręca, hamuje (nie musi działać perfekcyjnie, byle można by było dojechać z przysłowiowego punktu A do przysłowiowego punktu B),

to cena za ten egzemplarz jest w miarę uczciwa.

Napisano
  • Autor

> Pewnie i tak go nie kupię, ale ciekawi mnie, jak się cenią złomiarze spoza allegro.pl i czy można

> tym czymś prosto ze szrotu pojechać na spokojnie (bez "sensacji silnikowych", migających

> kontrolek, itp.), w miejsce odległe o kilkanaście km.

> Powiem tak: jeśli auto:

> jest opłacone,

> ma ważne badania techniczne,

> odpala, jeździ, skręca, hamuje (nie musi działać perfekcyjnie, byle można by było dojechać z

> przysłowiowego punktu A do przysłowiowego punktu B),

> to cena za ten egzemplarz jest w miarę uczciwa.

jak ktoś będzie zainteresowany to pojadę to sprawdzić smile.gif

Napisano

Masz rację; nie jedź. waytogo.gif Złomowiska są pełne aut, nadających się tylko do utylizacji i nie ma co się łudzić, że ten fiat jest inny.

Napisano
  • Autor

> Masz rację; nie jedź. Złomowiska są pełne aut, nadających się tylko do utylizacji i nie ma co się

> łudzić, że ten fiat jest inny.

gość powiedział, że pół roku temu sprzedał podobnego (w ciut gorszym stanie i młodszego) za 1000zł

Fakt, że ludziom to się w doopach teraz przewraca na punkcie tych youngtimerach i potrafią bardzo często przesadzić z ceną.

Na pewno jakby poszukał dobrze to za te 1500zł można by kupić w lepszym stanie...

Tomo kupił w nieco niższej cenie przepięknego borewicza, który de facto też podchodzi pod youngtimera

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.