Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem 1.1 spi (niew wiem jak to nawet nazwać)

Featured Replies

Napisano

mianowicie problem jest taki że moje CC dzisiaj (po1.5 tygodnia stania w garażu) zaczęło szaleć. silnik chodzi dość głośno, auto przestało się wogóle rozpędzać (obroty wzrastają a auto nie przyspiesza) nie posiada odcinki (zamiast tego jest plucie paliwa w góre ) i auto przez chwile nie dostaje paliwa (wrażenie mam takie jakby przepustnica sie zamykała jest to możliwe?) co mnie całkiem zaczęło zastanawiać. co to może być?? silnik krokowy wyczyszczony, czujnik położenia wału również. mam pewne typy których jeszcze nie sprawdzałem mianowicie: najbardziej obstawiam czujnik położenia przepustnicy, później przestawiony rozrząd. jakiś jeszcze pomysły??

Napisano

kompa sobie podmień, bo ten ode mnie wiadomo jaki był biglaugh.gif

Napisano

Jak obroty wzrastają, a auto nie przyspiesza to sprzęgło, sprawdź taki wężyk czy nie wypadł chyba z podciśnienia z krokowca, ja tak miałem to wtedy auto wariowało. Niech mnie ktoś poprawi jak źle piszę.

Napisano
  • Autor

> Jak obroty wzrastają, a auto nie przyspiesza to sprzęgło, sprawdź taki wężyk czy nie wypadł chyba z

> podciśnienia z krokowca, ja tak miałem to wtedy auto wariowało. Niech mnie ktoś poprawi jak

> źle piszę.

sprzęgło sprawdzone było jako pierwsze i naciąg linki też i wszystko ok wężyk a w krokowcu nie mam tylko w ssącym kolektorze idący do mapa też sprawdzone i nic. dzisiaj przyjedzie kolega i rzuci na to okiem może coś znajdzie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.