Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

lustereczko

Featured Replies

Napisano

Dziś jechałem sobie do rodzinki w Kaliszu i wyjechał na drogę koleś oplem.autko przedemną zjechało na lewy pas i go wyminęło ja już jednak nie miałem tyle miejsca gdyż z przeciwka sunął mesiek.Na całe szczęście zjechał na prawą strone i daliśmy sobie tylko lusterkami.co najdziwniejsze mercedes nawet się nie zatrzymał.nie wiem czy nic się nie stało czy był na gazie albo nie mial OC, albo jesio coś innego.Facet z opla dał mi oświadczenie że to jego wina.na początku chciałem kase, ale nie miał nic.niby do czwartku ma mi załatwić lusterko, a ja zapomne o sprawie ale nie wiem czy tego jednak nie zgłosić gdyż zostaje do środy w środzie wlkp (ale to brzmi 270751858-jezyk.gif) i wydaje mi się że szybciej to załatwie tutaj niż w poznaniu, a pozatym okazało się że znajomy tam pracuje i chyba szybko wszystko popchnie.

zastanawiam się ile czasu może coś takiego trwać.niby mają ileś tam tygodni ale co ja mam ten czas jeździć bez luserka?? zresztą jazda bez lewgo jest kijowa, a nie wiem czy czasem też za to mandatu można nie przyjąć.

Napisano

wiec na zgloszenie szkody masz 7 albo 10 dni (nie pamietam dokladnie) icon_rolleyes.gif

za to za jazde bez lewego lusterka nie tylko mandat mozesz dostac, ale jak beda wredni to i nawet lawete moga wezwac...

tylko nie rozumiem dlaczego w srodzi mozesz szybciej niz w pozku zaplatwic? biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

PZU już odwiedzone.

porobili zdjęcia niby do końca tygodnia ma być załatwione.koleś stwierdził że jakieś 300 mogą dać i sugerował żebym brał na fakture i oryginalne lusterko bo po co mam podróbe kupować.tylko tak sobie myśle jaka będzie różnica a rozwalać na parkingu jakby co będzie się tak samo.do tego może coś zostanie bo na allegro widziałem lusterka za coś koło 100

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.