Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Osłona silnika

Featured Replies

Napisano

Z ilu części się składa w t-jecie 120? Dziś był przegląd i jakby mi coś brakowało między kołami - z przodu jest. Ma ktoś jakieś fotki albo rysunki? Z góry dzięki.

Napisano

3, srodkowa czesc - sciagana do wymian oleju itp

dwie boczne prawa i lewa

Napisano
  • Autor

> 3, srodkowa czesc - sciagana do wymian oleju itp

> dwie boczne prawa i lewa

Czyli za plecionką i tym płaskownikiem do którego to jest przymocowane już nic nie ma?

Aha - jest jakiś problem z wymiana oleju w tym aucie - rok temu miałem plamę oleju i teraz też mam smile.gif

Napisano

> Czyli za plecionką i tym płaskownikiem do którego to jest przymocowane już nic nie ma?

lacznik elastyczny jest osloniety kawalkiem wstawki z aluminium i wsio

> Aha - jest jakiś problem z wymiana oleju w tym aucie - rok temu miałem plamę oleju i teraz też mam

ponoc dostep do obudowy filtra jakis sredni jest, moze ktos nie zalozyl noweg oringu po wymianie filtra i stad ta plama niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> lacznik elastyczny jest osloniety kawalkiem wstawki z aluminium i wsio

> ponoc dostep do obudowy filtra jakis sredni jest, moze ktos nie zalozyl noweg oringu po wymianie

> filtra i stad ta plama

Dziwne - nigdy nie miałem problemów z wymianą oleju w żadnym aucie. Rok temu ciekł olej, zrobiłem straszną aferę w serwisie i teraz złośliwie po roku to samo - chyba podziękuję gościom...

Napisano

> lacznik elastyczny jest osloniety kawalkiem wstawki z aluminium i wsio

> ponoc dostep do obudowy filtra jakis sredni jest, moze ktos nie zalozyl noweg oringu po wymianie

> filtra i stad ta plama

a to ten oring powinno się wymieniać ? ja nie wymieniłem i na razie nie cieknie smile.gif

Napisano

> a to ten oring powinno się wymieniać ? ja nie wymieniłem i na razie nie cieknie

powinien być w pudełku z filtrem, dzisiaj zmieniałem po roku i ten stary niczym sie nie róznił od nowego.

Napisano
  • Autor

> powinien być w pudełku z filtrem, dzisiaj zmieniałem po roku i ten stary niczym sie nie róznił od

> nowego.

Podjechałem dzisiaj i majster stwierdził że jest tam jakiś "kapturek" czy cóś, gdzie zbiera się olej podczas wymiany i ziomek tego nie wyczyścił. Powycierali i ma być OK.

Napisano

> Podjechałem dzisiaj i majster stwierdził że jest tam jakiś "kapturek" czy cóś, gdzie zbiera się

> olej podczas wymiany i ziomek tego nie wyczyścił. Powycierali i ma być OK.

Pewnie jak wyciągał filtr, to olej poleciał na chłodnice oleju, pod ten filcowo-aluminiowy beret.

Jak wyciagniesz filtr, to tam zostaje mnóstwo starego oleju. Ja go łyżeczka wybierałem hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Pewnie jak wyciągał filtr, to olej poleciał na chłodnice oleju, pod ten filcowo-aluminiowy beret.

> Jak wyciagniesz filtr, to tam zostaje mnóstwo starego oleju. Ja go łyżeczka wybierałem

Czyli konstrukcyjnie makaron nie ułatwił życia. A ja tyle się owrzeszczałem na gości że oleju nie umiom wymienić uzbroj_zlo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.