Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pierwsza gleba

Featured Replies

Napisano

Cześć wszystkim 20.GIF

Chciałem sie wyżalić bo dzisiaj zaliczyłem swoją pierwszą glebe sick.gif Na zjeździe z autostrady (wiraż) był wysypany piasek na całej szerokości jezdni no i niestety uciekło mi tylne koło sick.gif Na szczęście prócz lekkich otarć gmola, i wydechu z motorem wszystko ok grinser006.gif A jeśli chodzi o mnie to też wszystko w najlepszym porządku, jedynie kolano mam lekko zdarte bo niestety niezdąrzyłem kupić sobie spodni na motor, kurtka z jednej strony rozerwana no i to chyba tyle...Zaraz w poniedziałek lece kupić sobie jakieś spodnie, bo teraz widze że ubiór to podstawa, dobrze że jechałem naprawde wolno...A swoją drogą to tej firmie odpowiedzialnej za autostrade nakopałbym do d..., jak można zostawić tyle piasku rozsypanego w tak newralgicznym punkcie sick.gif

Tak tylko sie chciałem wyżalić grinser006.gif

Pzdr

Napisano

71-502

A tak wogole to dobrze, ze nic Ci sie nie stalo.

Napisano
spoko, ja last week w Lublinie na torze paciaka wycialem
Napisano

> Cześć wszystkim

> Chciałem sie wyżalić bo dzisiaj zaliczyłem swoją pierwszą glebe Na zjeździe z autostrady (wiraż)

> był wysypany piasek na całej szerokości jezdni no i niestety uciekło mi tylne koło Na

> szczęście prócz lekkich otarć gmola, i wydechu z motorem wszystko ok A jeśli chodzi o mnie to

> też wszystko w najlepszym porządku, jedynie kolano mam lekko zdarte bo niestety niezdąrzyłem

> kupić sobie spodni na motor, kurtka z jednej strony rozerwana no i to chyba tyle...Zaraz w

> poniedziałek lece kupić sobie jakieś spodnie, bo teraz widze że ubiór to podstawa, dobrze że

> jechałem naprawde wolno...A swoją drogą to tej firmie odpowiedzialnej za autostrade nakopałbym

> do d..., jak można zostawić tyle piasku rozsypanego w tak newralgicznym punkcie

> Tak tylko sie chciałem wyżalić

> Pzdr

dobrze, że Tobie nic nie jest

a kurtka czemu rozerwana, zahaczyłeś o coś, bo normalnie nie powinna się rozerwać

ogólnie to zmotywowałeś mnie do szybszego zakupu porządnych spodni na motor z ochraniaczami ok.gif

Napisano

Heh, właśnie gaci mi brakuje do kompletnego stroju i jeszcze bardziej mnie utwierdziłeś w przekonaniu, aby do tego momentu nie wsiadać w ogóle na motocykl, mimo screwy.gif znajomych.

Napisano

> dobrze, że Tobie nic nie jest

> a kurtka czemu rozerwana, zahaczyłeś o coś, bo normalnie nie powinna się rozerwać

> ogólnie to zmotywowałeś mnie do szybszego zakupu porządnych spodni na motor z ochraniaczami

warto, u mnie po paciaku sie okazalo, ze oba slidery sa zrabane ... ciekawe jak by bez nich sie przenioslo na kolana

Napisano
  • Autor

Tzn nie rozerwała tylko jak darłem po asfalcie to sie "spaliła" na barku i łokciu sick.gif Dopóki nie kupie spodni to nie wsiadam na motor sick.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.