Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chrupiaca skrzynia c.526

Featured Replies

Napisano

Mam pytanko. Poniewaz w lipcu w zwiazku z urlopem bede mial do przejechania ok 1200km a mam problemik ze skrzynia. A mianowicie przy przyspieszaniu zaczyna chrupac/strzelac itp, tak jak luzne lozysko. czyli jak dla mnie ktores lozysko jest wywalone. Czy ktos zna oznaczenia lozysk ze skrzyni c.526 czyli tzw 900'tkowej wsadzonej do 1.1 ?? Moze pasuja lozyska ze standardowej skrzyni 900tkowej.

Chce zrobic ta skrzynie pomimo iz auto bedzie na sprzedaz w sierpniu, ale chce bezpiecznie zajechac na urlop.

Pozd

Napisano

> Mam pytanko. Poniewaz w lipcu w zwiazku z urlopem bede mial do przejechania ok 1200km a mam

> problemik ze skrzynia. A mianowicie przy przyspieszaniu zaczyna chrupac/strzelac itp, tak jak

> luzne lozysko. czyli jak dla mnie ktores lozysko jest wywalone. Czy ktos zna oznaczenia lozysk

> ze skrzyni c.526 czyli tzw 900'tkowej wsadzonej do 1.1 ?? Moze pasuja lozyska ze standardowej

> skrzyni 900tkowej.

> Chce zrobic ta skrzynie pomimo iz auto bedzie na sprzedaz w sierpniu, ale chce bezpiecznie zajechac

> na urlop.

> Pozd

Podjedź obadamy

Napisano
  • Autor

> Podjedź obadamy

ale ja wiem, ze to pewnie lozysko na walku bo innego powodu tego nie ma smile.gif musze zrzucic ta skrzynie i zobaczyc te lozyska, bo tylko one moga tach chruuupac biglaugh.gif jeszcze mysle czy nie wymienic oleju 75W na 85W, moze troche uciszy ta skrzynie na czas wyjazdu

Napisano

> ale ja wiem, ze to pewnie lozysko na walku bo innego powodu tego nie ma musze zrzucic ta skrzynie

> i zobaczyc te lozyska, bo tylko one moga tach chruuupac jeszcze mysle czy nie wymienic oleju

> 75W na 85W, moze troche uciszy ta skrzynie na czas wyjazdu

jak chcesz miec na chwile cisze a potem zlom to możesz jeszcze trocin nasypac grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> jak chcesz miec na chwile cisze a potem zlom to możesz jeszcze trocin nasypac

tak jak sie sypalo do mostow polonezie czy duzym fiacie biglaugh.gif udalo mi sie zaklepac skrzynie z 900tki, a lozyska sa takie same wedlug epera, takze wymienie uszkodzone lozysko na te z 900tki i oby przejechalo 1200km bo to najwazniejsze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.