Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sprawdzenie 16v

Featured Replies

Napisano

jest jakis dobry patent, zeby bezinwazyjnie sprawdzic wyjety z samochodu silnik 16v, czy przypadkiem nie jest po kolizji?? moze zakrecic walem?? da to cos??

Napisano

> jest jakis dobry patent, zeby bezinwazyjnie sprawdzic wyjety z samochodu silnik 16v, czy

> przypadkiem nie jest po kolizji?? moze zakrecic walem?? da to cos??

no najlepiej ze swiecami pokrec silnikiem od strony rozrządy w kołko pasowym znajdziesz śrube nadaska rozmiar bodajże 15 i krecic ;P a jezeli silnik spiety ze skrzynia to akumulator i kable i zakrecic silnikiem smile.gif

Napisano
  • Autor

> no najlepiej ze swiecami pokrec silnikiem od strony rozrządy w kołko pasowym znajdziesz śrube

> nadaska rozmiar bodajże 15 i krecic ;P a jezeli silnik spiety ze skrzynia to akumulator i

> kable i zakrecic silnikiem

bez skrzyni. a jak po kolizji, to jakie objawy beda?? brak kompresji to wiem, a cos po za tym??

Napisano

brak możliwości wykonania pełnego obrotu wałem

Napisano
  • Autor

> brak możliwości wykonania pełnego obrotu wałem

ooo i to juz cos 20.GIF

Napisano

ok, a tak na sucho da sie sprawdzic cisnienie w cylindrach?

Napisano

na sztuke zapiąć skrzynie z rozrusznikiem i wsjo mozna sprawdzić.

Napisano

nieprawda...

Napisano

jak juz wygieło zawory to uj krecic sie da ok.gif poprostu musiusz zrobic kilka obrotów i jak bedzie jakas długa przerwa ( w braku kompresji) to jest dupa no.gif

Napisano
  • Autor

> jak juz wygieło zawory to uj krecic sie da poprostu musiusz zrobic kilka obrotów i jak bedzie

> jakas długa przerwa ( w braku kompresji) to jest dupa

tez wlasnie tak myslalem, ale roznie mi tu pisza. nawet na logike biorac, to masz racje 20.GIF bo mam tu caly komplet po dosc okazyjnej cenie z anglika o przebiegu ok 120tys, tylko juz wyjety jest i o...a skrzynie juz koles sprzedal, a zebym teraz swoja podpial itd, to sporo roboty. a facet nie wie ile to warte i calosc taniej niz goly slupek sprzedaje :D

Napisano
  • Autor

> jak juz wygieło zawory to uj krecic sie da poprostu musiusz zrobic kilka obrotów i jak bedzie

> jakas długa przerwa ( w braku kompresji) to jest dupa

wgl, jak krecilem swoim 1.1 to bylo tak, ze robil sie opor na wale, czyli kompresja i potem lekko i za pol obrotu to samo...i tak powinno byc przez dwa pelne obroty, wtedy kazdy cylinderek ma kompresje smile.gif teraz mi sie tak przypomnialo, czyli juz wiem co robic smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.