Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wahacza tuleje i końcówki drążków

Featured Replies

Napisano
Wahacza przedniego tuleje i końcówki drążków, drogie toto? jak z wymianą?
Napisano

Nie drogie, a wymiana do d.... przynajmniej jeśli o wahacz chodzi, bez praski ja bym nie podchodził. Czasami się zdarza że wahacz ma otwór na tuleje już popsuty, wtedy i tak czeka Cię wymiana wahacza.

Napisano
  • Autor

> Nie drogie, a wymiana do d.... przynajmniej jeśli o wahacz chodzi, bez praski ja bym nie

> podchodził. Czasami się zdarza że wahacz ma otwór na tuleje już popsuty, wtedy i tak czeka Cię

> wymiana wahacza.

Patrzyłem na cenu na allegro i tak strasznie tanie nie są. Circa 30-40 plm za sztukę/ Wypadało by zmienić komplet, to jak policzyć robotę (bo praski nie mam) to wyjdzie taniej wymienić cały wahacz.

Napisano

> Patrzyłem na cenu na allegro i tak strasznie tanie nie są. Circa 30-40 plm za sztukę/ Wypadało by

> zmienić komplet, to jak policzyć robotę (bo praski nie mam) to wyjdzie taniej wymienić cały

> wahacz.

tuleje wahacza metalowo - gumową - bo zakłądam że o nią chodzi można kupić już za 25-30zł jakieś ruville albo delphi

z 50zł se pewnie policzą za sztukę wink.gif

Jak reszta elementów dobra to można wymienić - jak wahacz już w stanie słabym to wymień cały - koszt to ze 230-250zł za delphi albo drożej inne firmy wink.gif trochę roboty też z nim z reguły jest - ale da się samemu spokojnie zmontować.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.