Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dołożenie wskaźnika paliwa

Featured Replies

Napisano

Czy do motocykla da się założyć wskaźnik paliwa jeśli nie było go w standardzie ?

Zakładam że w żadnej rocznikowej wersji tego motocykla nie było wskaźnika.

Jeśli tak to jakie koszty i na ile to może być dokładne ?

Napisano

> Czy do motocykla da się założyć wskaźnik paliwa jeśli nie było go w standardzie ?

> Zakładam że w żadnej rocznikowej wersji tego motocykla nie było wskaźnika.

> Jeśli tak to jakie koszty i na ile to może być dokładne ?

Ja mam seryjnie wskaźnik paliwa i jest on mało dokładny więc myślę że o dokłądności jakiegoś dorabianego nie ma mowy:) Najlepiej zaglądnąć do baku:) pewnie ciężko było by coś takiego dorobić

Napisano

> Czy do motocykla da się założyć wskaźnik paliwa jeśli nie było go w standardzie ?

> Zakładam że w żadnej rocznikowej wersji tego motocykla nie było wskaźnika.

> Jeśli tak to jakie koszty i na ile to może być dokładne ?

A jakie moto?

Ja co prawda mam wskaznik, ale jakos malo z niego korzystam. Głównie patrze na przejechany dystans. 300km i znak ze czas na stacje

Napisano

Musisz mieć jak zamontować pływak. Ostatnio wyciągałem pływak w kawasaki bo się zawiesił i nie wygląda to na proste do dorobienia. Sam pływak to nie problem ale musisz ciąć bak i dobrze to uszczelnić.

Napisano
  • Autor

> Ja mam seryjnie wskaźnik paliwa i jest on mało dokładny więc myślę że o dokłądności jakiegoś

> dorabianego nie ma mowy:) Najlepiej zaglądnąć do baku:) pewnie ciężko było by coś takiego

> dorobić

Lepiej średnio dokładny niż żaden biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> A jakie moto?

Kawasaki GPZ 500

> Ja co prawda mam wskaznik, ale jakos malo z niego korzystam. Głównie patrze na przejechany dystans.

> 300km i znak ze czas na stacje

Ja jakoś lubię mieć wskaźnik paliwa, a spalanie bywa często dosyć różne w zależności od stylu jazdy więc wskaźnik paliwa czasami może okazać się pomocy smile.gif

Szczególnie można się przejechać jak się ma licznik w milach a myśli o spalaniu w litrach na 100km biglaugh.gif

Napisano

ten drugi jest taki sam jak w chińskich skuterach i kosztuje ok 30zł:) Tlko tam jest mocowany od góry, ale wszystko chyba da się zrobić

Napisano

Siema!

Może jakiś układ elektroniczny z czujnikiem ultradźwieków. Są dostepne gotowe czujniki poziomu paliwa tego typu. Poszukaj w necie!

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.