Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

407 SW kilka pytań

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam pytanie a wlasciwie kilka pytań odnosnie auta z tytułu. Wczoraj takie zakupiłem narazie szykuje papiery do rejestracji, wiec moge sprobowac usunąc to co mnie meczy. Po kolei, jest szklany dach, problem mam z ta roletką, cos ja zacina jak sie zamyka i pozniej ma problem z zasunięciem, tzn tylko pierwszy panel sie zamyka, natomiast 3 pozostale zostaja tak jakby zakleszczone z tylu i trzeba je recznie przy uzyciu dosyc konkretnej sily wyciagnac, ktos sie spotkal z takim czyms? Pytanie drugie mam navi, oczywiscie bez polskich map gdzie za ile i czemu tak drogo? i jeszcze jedno radio ma pelno jezykow brak polskiego... da sie to jakos samemu zrobic ? czy tylko specjalistyczne serwisy?

Napisano

co do radia, to mozna wgrac pl normalnie w serwisie wink.gif

co do roletek niestety nie pomoge, ale przyjrzalbym sie prowadnicom wink.gif

mapy tez sa dostepne, poszukaj na allegro, sa ludzie ktorzy oferuja usluge wgrania map i zmiany jezyka wink.gif

Napisano

wejdz na peugeot-klub.pl, kolega namek za free proponuje polski język na radio i pomoże ci z najnowszą dostępną mapą,

Napisano
  • Autor

> wejdz na peugeot-klub.pl, kolega namek za free proponuje polski język na radio i pomoże ci z

> najnowszą dostępną mapą,

Dzieki za namiar, wlasnie sciagnalem pl jezyk wlasnie od namka, mega robota, jeszcze tylko zrobic ten dach, zeby sie normlanie rozsuwal i zasuwal i bedzie malina :D

Napisano

> Dzieki za namiar, wlasnie sciagnalem pl jezyk wlasnie od namka, mega robota, jeszcze tylko zrobic

> ten dach, zeby sie normlanie rozsuwal i zasuwal i bedzie malina :D

Wiadomo że lepiej jak działa niż nie, ale po pierwszych ochach i echach jaki to super bajer nie będziesz tego używał zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.