Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyjmowanie świateł ...

Featured Replies

Napisano

hej.

czy któryś z kolegów miał przyjemność wyjmowania przedniego reflektora .. ?? dokladnie lewego.

upaliła mi się żarówka, do tego złamała przy kołnierzu i część świecąca wpadła do środka ...

także jeżeli ktoś ma wskazówki jak się za to zabrać samemu, to będę bardzo wdzięczny.

Napisano

dwa mocowania masz na widoku, trzecie mocowanie jest za zderzakiem, musisz wziasc i odkrecic srubki mocowania nadkola i zderzaka a pozniej wypiac mocowanie z prowadnicy ktora jest na blontiku

po odchyleniu kawalka zderzaka bedziesz mial dostep do tej sruby, jednak moze sie okazac ze wyjecie lampy bedzie blokowal ten dolny czarny uchwyt pod lampa, bedziesz musial manewrowac tak lampa zeby sie dalo wyciagnac ja.. jesli nie to zderzak out i nie ma innej rady

Napisano

> hej.

> czy któryś z kolegów miał przyjemność wyjmowania przedniego reflektora .. ?? dokladnie lewego.

> upaliła mi się żarówka, do tego złamała przy kołnierzu i część świecąca wpadła do środka ...

> także jeżeli ktoś ma wskazówki jak się za to zabrać samemu, to będę bardzo wdzięczny.

Jeżeli to jakaś nieduża część żarówki to olej. U mnie tak już rok jest i wsje ok smile.gif Próbowaliśmy odkurzaczem wessać ale nic nie upolowałem więc chyba naprawdę mały kawałek mi wpadł i się gdzieś schował (nie widzę go w reflektorze od zewnątrz) i się nie stresuję.

ganja.gif

Napisano
  • Autor

> Jeżeli to jakaś nieduża część żarówki to olej. U mnie tak już rok jest i wsje ok Próbowaliśmy

> odkurzaczem wessać ale nic nie upolowałem więc chyba naprawdę mały kawałek mi wpadł i się

> gdzieś schował (nie widzę go w reflektorze od zewnątrz) i się nie stresuję.

calutki żarnik, przy samym kołnierzu sie sucz ułamała

Napisano
  • Autor

> dwa mocowania masz na widoku, trzecie mocowanie jest za zderzakiem, musisz wziasc i odkrecic srubki

> mocowania nadkola i zderzaka a pozniej wypiac mocowanie z prowadnicy ktora jest na blontiku

> po odchyleniu kawalka zderzaka bedziesz mial dostep do tej sruby, jednak moze sie okazac ze wyjecie

> lampy bedzie blokowal ten dolny czarny uchwyt pod lampa, bedziesz musial manewrowac tak lampa

> zeby sie dalo wyciagnac ja.. jesli nie to zderzak out i nie ma innej rady

jak zwykle wielce pomocny smile.gif

wielkie dzięki.

Napisano

widzę, że w kwestii wyjęcia lampy wiele się od czasu punto mk2 nie zmieniło .. dalej szambo biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.