Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

impreza bezpiecznej jazdy w Tychach...

Featured Replies

Napisano

... nie wiem jak to nazwać, ale to chyba najdokładniej tłumaczy, co się odbyło juz prawie ponad tydzień temu. Niestety nie miałem jeszcze czasu opowiedzieć, a temat jest bardzo ciekawy.

Ale do rzeczy: pare dni temu odbyła się impreza na parkingu tesco w Tychach organizowana przez Honda i pare innych firemek, na którą zaproszeni byli motocykliści ze swoimi maszynami claps.gif

Odzew był dość spory, przyjechało dużo motorków, od skuterów 125ccm, przez ścigacze do potężnych chopperów, a więc cały wachlarz modeli ok.gif.

W pierwszy dzień zorganizowano tor przeszkód, slalom etc. na którym każdy uczestnik mógł się sprawdzić i to nie na swoim motorze, a na motorze od innego uczestnika, dzięki czemu każdy spróbował coś zupełnie innego waytogo.gif

Pomysł dla mnie bomba claps.gif, fajnie było oglądać, jak gość ze ścigacza jedzie na chopperze i na odwrót. Dzięki temu każdy mogł spróbować coś nowego, zobaczyć jak się tym jeździ no i podszkolić swoje umiejętności.

W drugi dzień wyznaczono tor, który trzeba było pokonać tak szybko jak się dało. Dodatkowo pare innych atrakcji, ogólnie fajna zabawa lizak.gif

Porobiłem pare zdjęć, postaram się w ten weekend nareszcie je udostępnić.

Temat bardzo ciekawy, dobrze aby częściej takie coś organizowano, dlatego nie chciałem żeby przepadł ok.gif

Zazdraszczam trochę 2 kołowcom, bo choć nie należe całkowicie do Was, to jednak jako quadowiec (trochę jednak wspólnego mamy) uważam, że takie impry są wartościowe, szkoda że nie ma takiego czegoś i dla nas grinser006.gif

Napisano

ludzie wymieniali się motocyklami i jechali na cudzych sprzętach tor przeszkód? Fajna sprawa ale nie wiem czy odważył bym się dać obcej osobie motocykl...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.