Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

alarm problem

Featured Replies

Napisano

kurde, idę teraz schować auto, chcę otworzyć a tu dup alarm, no to wyłączam, chce potem zamknąć auto, a ono mi się otwiera i nie uja nie mogę go zamknąć, co mi się mogło porąbać ?! slinka.gif a jak na złosc na rano do pracy ...

Napisano

> kurde, idę teraz schować auto, chcę otworzyć a tu dup alarm, no to wyłączam, chce potem zamknąć

> auto, a ono mi się otwiera i nie uja nie mogę go zamknąć, co mi się mogło porąbać ?! a jak na

> złosc na rano do pracy ...

A nie świeci się lampka w środku? Być może czujnik otwarcia drzwi/maski (tam nie ma światełka 270751858-jezyk.gif )

Napisano

> teraz mi miga cały czassssss

u ojca w BMW tez kiedys zglupialo 270751858-jezyk.gif ja zamykam, a ten sie otwiera, jak wcisnalem, zeby otworzyc, to zamknelo...na dodatek alarm sie wlaczal co chwile 270751858-jezyk.gif pomoglo jak przytrzymalem chwile na pilocie guziczek od wyciszania alarmu smile.gif dziala do tej pory...

Napisano
  • Autor

już próbowałam go wyciszać, zamknąć jak siedziałam w srodku z włożonym kluczykiem, odłączałam aku żeby zresetować ja facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> teraz mi miga cały czassssss

Otwórz lewe drzwi i zobacz czy jak wciśniesz czujnik zamknięcia drzwi to lampka zgaśnie, potem tak samo z prawymi. Bagażnik i maskę trudniej sprawdzić ale drzwi są najczęściej używane więc obstawiałbym to.

Napisano
  • Autor

zaraz z rana czyli za jakies 6 godzin to zrobię, a jak nie to jutro zmolestuje wszystkich elektryków w okolicy sick.gif

Napisano

> kurde, idę teraz schować auto, chcę otworzyć a tu dup alarm, no to wyłączam, chce potem zamknąć

> auto, a ono mi się otwiera i nie uja nie mogę go zamknąć, co mi się mogło porąbać ?! a jak na

> złosc na rano do pracy ...

Wiesz co nie dawno miałem to samo! Ściągnąłem boczki drzwi i delikatnie poluzowałem te mocowanie centralki z rygielkiem i od tamtej pory jak nowy. Nie wiem czy on się sam napiął czy jak ale milimetrowe poluzowanie pomogło. Myślę, że wiesz o co mi chodzi!

Napisano
  • Autor

dziękuję Wam za pomoc, już wiem co jest grane ... siłownik od zamka kierowcy poszedł, ale gosciu mi odpiął od nich centralne zamykanie, tyle że wyjdę, muszę je zamykać od strony pasażera i zamykam normalnie centralką drugie drzwi.

aaaaaaaa tyle nerwów uhhhhhhhh zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.