Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak prawego światła mijania

Featured Replies

Napisano

Witam.

FIAT PANDA 1,1 2004r

Brak światła mijania prawego. Żarówki sprawne i to cztery inne sprawdzone, bezpiecznik od światła mijania prawego sprawny. Kostka i wsuwki przy żarówce dobrze obsadzone. Jak zdejmę kostkę aby sprawdzić napięcia to jest OK. Jak podłączy się kostkę do żarówki i sprawdzam napięcia to nie ma na świetle mijania na drogowym jest. Co to może być? Gdzie szukać przyczyny?

Pozdrawiam

az71

Napisano

> Witam.

> FIAT PANDA 1,1 2004r

> Brak światła mijania prawego. Żarówki sprawne i to cztery inne sprawdzone, bezpiecznik od światła

> mijania prawego sprawny. Kostka i wsuwki przy żarówce dobrze obsadzone. Jak zdejmę kostkę

> aby sprawdzić napięcia to jest OK. Jak podłączy się kostkę do żarówki i sprawdzam napięcia to

> nie ma na świetle mijania na drogowym jest. Co to może być? Gdzie szukać przyczyny?

> Pozdrawiam

> az71

Kostaka przy komputerze piny poszły papa. 30.GIF W zeszłym tygodniu robiłem to u elektryka wydałem 50 pln. pod kierownicą nasz tą kostkę po lewej stronie nad otwieraniem maski Ps. kostka orginał 180 pln kostka alternatywa 70 pln lub rzeźba to właśnie zrobili w mojej frown.gif ale ponoć to najlepiej zdaje egzamin zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Już zdiagnozowane, trochę poprawione i na razie działa.

A o wujku Google zapomniałem sciana.gif

Było tu :-)

Dzięki Wam

Pozdrawiam

az71

Napisano

Najsmieszniejsze jest to ze w body, od nieszczesnej kostki leca sciezki bezposrednio do bezpiecznikow gdzie juz ich mocowanie/lut jest "jak palec" gruby. Po prostu wystarczy to obejsc i lutnac wlasnie do bezpiecznika bezposrednio:) Brawo dla projektanta smile.gif

Napisano

> Najsmieszniejsze jest to ze w body, od nieszczesnej kostki leca sciezki bezposrednio do

> bezpiecznikow gdzie juz ich mocowanie/lut jest "jak palec" gruby. Po prostu wystarczy to

> obejsc i lutnac wlasnie do bezpiecznika bezposrednio:) Brawo dla projektanta

Ujmę to tak ja się wyręczylem elepstrykiem cool.gif sam pewnie bym dał radę ale wolałem coby mi się panda nie zajela ogniem w czasie jazdy hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.