Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wiazka 1.2 16v oznaczenia

Featured Replies

Napisano

witam szukam schematu wiązki silnika gdzie są oznaczone kolory kabli.We fiacie są one oznaczone tylko literkami ....będę bardzo wdzięczny za pomoc

Napisano

> witam szukam schematu wiązki silnika gdzie są oznaczone kolory kabli.We fiacie są one oznaczone

> tylko literkami ....będę bardzo wdzięczny za pomoc

Bo kazda literka oznacza jakis kolor wiec jaki problem??

Napisano
  • Autor

> Bo kazda literka oznacza jakis kolor wiec jaki problem??

nie no serio?! to oczywiste że każda literka oznacza kolor tyle że A to niebieski itp jak szukam schematu wiązki silnika gdzie są oznaczone kolory kabli na schemacie

Napisano

> nie no serio?! to oczywiste że każda literka oznacza kolor tyle że A to niebieski itp jak szukam

> schematu wiązki silnika gdzie są oznaczone kolory kabli na schemacie

Odpal translatora google i przetłumacz sobie nazwy kolorów na włoski albo podaj oznaczenia to wypiszę.

Napisano
  • Autor

> Odpal translatora google i przetłumacz sobie nazwy kolorów na włoski albo podaj oznaczenia to

> wypiszę.

ty chyba jesteś jakiś nie kumaty! ja potrzebuje schemat z oznaczeniami kolorów.Prościej dla Ciebie -potrzebuje wiedzieć jaki kolorek ma np. masa na wtryskach

Napisano

> ty chyba jesteś jakiś nie kumaty! ja potrzebuje schemat z oznaczeniami kolorów.Prościej dla Ciebie

> -potrzebuje wiedzieć jaki kolorek ma np. masa na wtryskach

To sobie wez ksiazke i sobie sprawdz a nie obrazaj ludzi ktorzy ci pomagaja chyba ze czytac nie umiesz to poprosze siostrzenca zeby kredkami zaznaczyl kolory na schemacie i ci zeskanuje.

Napisano
  • Autor

> To sobie wez ksiazke i sobie sprawdz a nie obrazaj ludzi ktorzy ci pomagaja chyba ze czytac nie

> umiesz to poprosze siostrzenca zeby kredkami zaznaczyl kolory na schemacie i ci zeskanuje.

następny mądry...to może Ty sobie weź książkę i sprawdź czy są tam kolory kabli opisane, nim będziesz komuś pierdoły wciskał.Nie obrażam nikogo, ale i też żadnej pomocy nie dostałem...bo jak mnie ktoś do google odsyła....albo o kredkach pisze...

pomoc to wg mnie przeczytanie ze zrozumieniem pytania i rzetelna odpowiedz na zadane przezemnie pytanie, a nie ta farsa która pada teraz tutaj

Napisano

> następny mądry...to może Ty sobie weź książkę i sprawdź czy są tam kolory kabli opisane, nim

> będziesz komuś pierdoły wciskał.Nie obrażam nikogo, ale i też żadnej pomocy nie dostałem...bo

> jak mnie ktoś do google odsyła....albo o kredkach pisze...

> pomoc to wg mnie przeczytanie ze zrozumieniem pytania i rzetelna odpowiedz na zadane przezemnie

> pytanie, a nie ta farsa która pada teraz tutaj

Gościu nie spinaj się tak tylko wytłumacz o co Ci chodzi i czego nie rozumiesz? Masz na oznaczeniu kabelek powiedzmy BR więc odpalasz google i tłumaczysz kolory z włoskiego na polski (B - bianco czyli biały, R - rosso czyli czerwony więc BR to białoczerwony) więc w czym problem? facepalm%5B1%5D.gif

Napisałem Ci abyś podał oznaczenia jakie masz na rysunku to napiszę co i jak, a Ty dalej swoje facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

a co mam jeszcze wytłumaczyć....ja wiem jaka literka oznacza jaki kolor...Ja szukam schematu wiązki silnika gdzie każdy kabelek będzie oznaczony jakąś literką bo większość schematów które udało mi się dostać nie mają oznaczeń kolorystyki....Jezu nie wiem jak mam wam to jeszcze inaczej wytłumaczyć...tak trudno to pojąć?

Napisano

> a co mam jeszcze wytłumaczyć....ja wiem jaka literka oznacza jaki kolor...Ja szukam schematu wiązki

> silnika gdzie każdy kabelek będzie oznaczony jakąś literką bo większość schematów które

> udało mi się dostać nie mają oznaczeń kolorystyki....Jezu nie wiem jak mam wam to jeszcze

> inaczej wytłumaczyć...tak trudno to pojąć?

jakiś tekst

Napisano
  • Autor

> jakiś tekst

lesiu o to mi chodziło tylko ty wysłałeś mi do silnika 1.1 a ja potrzebuje do silnika 1.2 16v

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.