Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silniczek regulacji lampy F

Featured Replies

Napisano

Mam problem z niedziałającym silniczkiem regulacji lampy. Stary powiedział 30.GIF Po perypetiach z długością bolca w końcu dobrałem odpowiedni. Różnił się względem starego tylko tym, że pod numerem seryjnym ma napisane 092, natomiast mój stary ma 082. I tu zaczął się problem. Silniczek dochodzi w pozycję 2 i dalej do góry nie chce się mu ruszyć. sciana.gif Dzieje się tak samo, pomimo iż bawiłem się pokrętłem na różne wysokości. Jest jakiś sposób na ustawienie nowego?? niewiem.gif

Aha ten nowy ma nieznacznie krótszy bolec, może mniej jak pół lepka hmm.gif

Napisano

Najpierw podłącz ten felerny silniczek poza lampą i sprawdź czy bolec porusza się w całym zakresie regulacji pokrętła w kabinie.

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

Rozebrałem stary silniczek i okazało się, że winowajcą jest zużyty trybik. Wytarły się ząbki na jednym z nich i przeskakiwało, dlatego było słychać "perkotanie", gdyż silniczek pracował próbując ustawić żądaną wysokość. Chciałem przełożyć tą zębatkę z nowego, niestety poległem. Rezultat taki, że nie mam teraz żadnego, a samochód stoi na razie bez jednej lampy w garażu. sciana.gif

Aha. Kupię silniczek regulacji lampy o numerze 082, teraz już konkretnie taki jaki miałem hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.