Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zagwózdka

Featured Replies

Napisano

Witam, tak od kilku dni się zastanawiam ponieważ mam upatrzony zestaw odseparowany darkhelix cośtam cośtam, będzie to zestaw na przód w bagażniku jest skrzynka i wzmak jest sens podpinać ten zestaw pod wzmacniacz? Odczuję znaczącą rózniece pomiędzy tym jak bedzie grał pod samym radiem ? Może i głupie pytanie ale proszę o wszystkie za i przeciw wink.gif

Napisano

Jesli zestaw bedzie prawidlowo zamontowany np w wygluszonych drzwiach to zdecydowanie i bezapelacyjnie warto.

Napisano
  • Autor

> Jesli zestaw bedzie prawidlowo zamontowany np w wygluszonych drzwiach to zdecydowanie i

> bezapelacyjnie warto.

no będzie wygłuszone matami właśnie wink.gif

CZyli mamy głos za :D

Napisano

ja mam ten zestaw też w Bravo bez wzmaka i pod samym radiem daje elegancko radę ok.gif drzwi wygłuszone ok.gif

ps. w tym zestawie Helix Dark Blue zepsuły się zwrotnice po miesiącu niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> ja mam ten zestaw też w Bravo bez wzmaka i pod samym radiem daje elegancko radę drzwi wygłuszone

> ps. w tym zestawie Helix Dark Blue zepsuły się zwrotnice po miesiącu

I co z tym fantem zrobiłeś ? da się to jakoś narawic ?

Napisano

> I co z tym fantem zrobiłeś ? da się to jakoś narawic ?

kupiłem inne, używane zwrotnice i zamontowałem ok.gif niby jest gwarancja ale pewnie trzeba by było cały zestaw z głośnikami wysłać a sam wiesz, że nie fajnie jest wyjmować głośniki z przednich drzwi :/ podszedłem nawet do gostka, który naprawia głośniki ale wyśmiał mnie z naprawą passed_out.gif obyś dobrze trafił ok.gif20.GIF

Napisano
  • Autor

No zobaczymy wink.gif

A jeszcze jedno pytanie gdzie montowałeś tweeterki i zwrotnice ? wymyśliłeś jakieś fajne miejsce ?

Napisano

> No zobaczymy

> A jeszcze jedno pytanie gdzie montowałeś tweeterki i zwrotnice ? wymyśliłeś jakieś fajne miejsce ?

tweeterki zamontowałem w oryginalne miejsca w podszybiu, tam przykręciłem je i nakierowałem w stronę środka pojazdu ok.gif zwrotnice zamontowałem po stronie prawej za schowkiem (jak go wykręcisz to jest tam sporo miejsca), po stronie lewej za skrzynką z bezpiecznikami (też jest sporo miejsca ale dostęp tylko od dołu - trzeba odkręcić osłonę). Od zwrotnic puściłem nowe kabelki do tweeterów (te z zestawu głośników) a stare zostawiłem w spokoju. Od radia do zwrotnic mam nowe kable puszczone bo stare gdzieś lubią po drodze przerywać :/ od zwrotnic do drzwi mam stary kabel i w drzwiach też stary kabel ok.gif chyba, że masz zamiar montować nawet w późniejszym czasie wzmaka pod ten zestaw to bym wymienił kable na nowe biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> tweeterki zamontowałem w oryginalne miejsca w podszybiu, tam przykręciłem je i nakierowałem w

> stronę środka pojazdu zwrotnice zamontowałem po stronie prawej za schowkiem (jak go

> wykręcisz to jest tam sporo miejsca), po stronie lewej za skrzynką z bezpiecznikami (też jest

> sporo miejsca ale dostęp tylko od dołu - trzeba odkręcić osłonę). Od zwrotnic puściłem nowe

> kabelki do tweeterów (te z zestawu głośników) a stare zostawiłem w spokoju. Od radia do

> zwrotnic mam nowe kable puszczone bo stare gdzieś lubią po drodze przerywać :/ od zwrotnic do

> drzwi mam stary kabel i w drzwiach też stary kabel chyba, że masz zamiar montować nawet w

> późniejszym czasie wzmaka pod ten zestaw to bym wymienił kable na nowe

No ja właśnie chcę wszędzie pociągnąć nowe kabelki wink.gif wydatek nie duży chociaż roboty więcej, ale od razu chce je podłączyć pod wzmaka wink.gif

Napisano

> No ja właśnie chcę wszędzie pociągnąć nowe kabelki wydatek nie duży chociaż roboty więcej, ale od

> razu chce je podłączyć pod wzmaka

no to wsadzaj nowe kabelki wszędzie ok.gif wiesz, że przez drzwi będziesz miał problem? albo wykorzystasz istniejące połączenie bo tam jest specyficzna kostka, której nie rozbierzesz albo puścisz obok niej przewód now - ja bym tak zrobił ok.gif i zwrotniczki zamontuj na stałe, żeby nie dyndały (już zbyt wiele plastików we fiacie trzeszczy, piszczy itp grinser006.gif ). Ja to zrobiłem opaskami plastikowymi ok.gif pamiętaj jak będziesz wygłuszał drzwi to osłonę na głośnik od góry wrzuć, żeby na niego nie lała się woda ok.gif jak będziesz miał jakieś pytania to wal na priva - temat wygłuszania Bravo przerabiałem 2 miechy temu grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.