Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co na ptasie kupy?

Featured Replies

Napisano

Nawiązując do wątku o 3 letnim punto po ataku gołębi zacząłem woskować swoje autko. Też mam lekkie odbarwienia ewidentnie od kupy, albo czegoś co spadło z drzewa. Czy jest szansa jakoś to spolerować?Próbowałem pastą K2, ale kiepski wynik.Widać po prostu lekko na lakierze, że coś się zaczyna dziać. Może nawoskować szczególnie to miejsce? Co radzicie?

Pozdrawiam

Napisano

> Nawiązując do wątku o 3 letnim punto po ataku gołębi zacząłem woskować swoje autko. Też mam lekkie

> odbarwienia ewidentnie od kupy, albo czegoś co spadło z drzewa. Czy jest szansa jakoś to

> spolerować?Próbowałem pastą K2, ale kiepski wynik.Widać po prostu lekko na lakierze, że coś

> się zaczyna dziać. Może nawoskować szczególnie to miejsce? Co radzicie?

> Pozdrawiam

na smole, ptasie odchody, zywice i pochodne "produkty" z drzew najlepsza bedzie glinka. mozna fajnie oczyscic lakier, a pozniej mozna zabezpieczyc zlosnik.gif

Napisano

Oczyścić glinką, lub innymi preparatami, a później dobrze zabezpieczyć, najlepiej wielowarstwowo waytogo.gif

Jakakolwiek żywica, smoła, czy inna ptasia kupa nie będzie się wgryzać w lakier i nie zostawi uszkodzeń skromny.gif

Napisano
  • Autor

> na smole, ptasie odchody, zywice i pochodne "produkty" z drzew najlepsza bedzie glinka. mozna

> fajnie oczyscic lakier, a pozniej mozna zabezpieczyc

Możecie wyjaśnić co to jest ta glinka? Pierwsze słyszę icon_eek.gif

Napisano

> Możecie wyjaśnić co to jest ta glinka? Pierwsze słyszę

Taka jakby plastelina 270751858-jezyk.gif

Wpisz w googlach glinka albo clay bar zlosnik.gif

na youtube powinny byc tez filmiki zlosnik.gif

Napisano

Eee jak TEMPO K2 nie usunęła śladów to podejrzewam, że i glinka nie da rady frown.gif

Napisano

> Eee jak TEMPO K2 nie usunęła śladów to podejrzewam, że i glinka nie da rady

niedoczytalem tego :/

no ptasie odchody powinno sie od razu zmyc bo strasznie odbarwiaja lakier (najgorsze sa golebie) 270751858-jezyk.gif

ja bym sprobowal jeszcze jakims woskiem ktory wyciagnie kolor np rozowy smartwax

Napisano
  • Autor

> niedoczytalem tego :/

> no ptasie odchody powinno sie od razu zmyc bo strasznie odbarwiaja lakier (najgorsze sa golebie)

> ja bym sprobowal jeszcze jakims woskiem ktory wyciagnie kolor np rozowy smartwax

Ok dzięki, spróbuję jeszcze tą tempo jakoś dłużej. Później po tej operacji nałożyć dobry wosk?

Pozdrawiam

Napisano

> Ok dzięki, spróbuję jeszcze tą tempo jakoś dłużej. Później po tej operacji nałożyć dobry wosk?

> Pozdrawiam

Tempo nie nadaje się do takich akcji. Dobra pasta polerska by się przydała.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.