Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gaśnie sam z siebie

Featured Replies

Napisano

Witam was. Mam taki problem i nie wiem co się dzieje a dokładniej jadąc wczoraj z pracy jak zwykle na gazie Uno nagle zgasło samo od siebie, próbuję uruchomić silnik na benzynie a on nawet nie zaskoczy na gazie tak samo NIC poczekam kilka minut i Uniacz normalnie zapala i jedzie dalej normalnie jakby nigdy się nic nie stało. Pacjent to Uno 1.0 benzyna gaz silnik fire 1997roczek dodam że kilka dni temu zmieniałem aparat zapłonowy z modułem używkę

Napisano

> Witam was. Mam taki problem i nie wiem co się dzieje a dokładniej jadąc wczoraj z pracy jak zwykle

> na gazie Uno nagle zgasło samo od siebie, próbuję uruchomić silnik na benzynie a on nawet nie

> zaskoczy na gazie tak samo NIC poczekam kilka minut i Uniacz normalnie zapala i jedzie dalej

> normalnie jakby nigdy się nic nie stało. Pacjent to Uno 1.0 benzyna gaz silnik fire 1997roczek

> dodam że kilka dni temu zmieniałem aparat zapłonowy z modułem używkę

zrób test modułu na "mokrą szmatę" jak zdechnie to połóż na niego mokrą szmatę i odpal, jak zagada to moduł powiedział bye bye

Napisano
  • Autor

> zrób test modułu na "mokrą szmatę" jak zdechnie to połóż na niego mokrą szmatę i odpal, jak zagada

> to moduł powiedział bye bye

a co ta szmata daje??? dziś już normalnie silnik pracuje i na gazie i na benzynie wiec o co kaman z nim???

Napisano

> a co ta szmata daje??? dziś już normalnie silnik pracuje i na gazie i na benzynie wiec o co kaman z

> nim???

szmata ma schłodzić moduł. a rozgrzej silnik i zobacz czy zgaśnie

Napisano
  • Autor

> szmata ma schłodzić moduł. a rozgrzej silnik i zobacz czy zgaśnie

dziś zgasł znowu ale poczekałem chwilę i uruchomiłem normalnie ale po trzymałem na dość dużych obrotach silnik i juz nie gasł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.