Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z przyspieszaniem

Featured Replies

Napisano

Witam, Panowie nie potrafię znaleźć usterki która powoduje duszenie się silnika podczas przyspieszania na drugim biegu. Dusi się aż tak że w sumie ledwo co przyspiesza, robię pół sprzęgło silnik na chwile wkręci się na wyższe obroty i przyspiesza już normalnie. Objawy są na zimnym i na ciepłym silniku. Jak przyspieszam od 1 biegu na wysokich obrotach objawów takich niema. Dusi się na niższych obrotach. Na 3 biegu przy niższych obrotach również są problemy z elastycznością silnika.

Świece zmieniłem, kable również. silnik 1.1 SPI

Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdro

P.S szukajki użyłem ale wywala mi jakieś tematy nie związane z problemem.

Napisano

sprawdź wężyk z map sensora ok.gif

miałem podobnie i okazało się że właśnie wężyk był przetarty i powodował podobne objawy

Napisano
  • Autor

wężyk cały, wczoraj już nawet na 1 biegu miał problemy się rozpędzić, jak był zagrzany to już ładnie chodził.

Napisano

> wężyk cały, wczoraj już nawet na 1 biegu miał problemy się rozpędzić, jak był zagrzany to już

> ładnie chodził.

miałem podobnie w mojej 900 jak zatankowałem na lukoil to nie chciał jechac czyli jechał tz czołgałsie do ok 3tyś obrotów potem nemo silnik wył a on nie jechał redukcja z 3 na 2 i jechał i tak przy 4,5 tyś dawałem 3 i jechał potem 4,5 i 4 i jechał a normalnie nie chciał tylko na wysokich obrotach zmieniłem stacje i zaczoł jeździc po pewnym czasie zas zatankowałem na lukopi i znowu nie jechał i u mnie to byłą wina paliwa :/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.