Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomóżcie cc700

Featured Replies

Napisano

Siemka mój cienias 700 ka dzisiaj warjuje nie wiem czemu.

A wiec tak dostałem nowy akumulator od toyoty bo ten co teraz miałem się zwalił i postanowiłem go dzisiaj zamontować kupiłem nowe klemy uciąłem stare założyłem nowe wszystko podłączyłem tak jak powinno być i wsiadam do autka odpalam wszystko gra odpalił ( odpaliłem go na ssaniu bo był zimny) jadę sobie odpuszczam ssanie do końca a od gaśnie tak jak bym mu zabrał całą moc (prąd) resetuje się zegarek a temperatura silnika idzie na max do góry ale tylko na zegarach bo autko zgasło ?????

Kolejna próba myślę sobie nie będę odpuszczał ssania narazie ... jadę włączam światła wycieraczki a światła mijania i zegary i zegarek i nawiewy przygasają tak jak bym zabierał mu energię a jak znowuż wcisnę sprzęgło to wszystko co się świeci ma więcej energii.

Od czego to tak może się dziać proszę was o poradę

Napisano

problem z masą chyba

> Od czego to tak może się dziać proszę was o poradę

Napisano
  • Autor

> problem z masą chyba

> > Od czego to tak może się dziać proszę was o poradę

A jak mógł bym to rozwiązać żeby był ok ??

Napisano

> A jak mógł bym to rozwiązać żeby był ok ??

masz gdzies luzną masę minus z aku. tak mi się wydaje.

posprawdzaj wszystkie przewody które są przykręcone do masy na aku coś może nie dokreciłeś jest lużne lub wogóle nie prezykręciłes jakiegoś kabelka masy..

Napisano
  • Autor

> masz gdzies luzną masę minus z aku. tak mi się wydaje.

> posprawdzaj wszystkie przewody które są przykręcone do masy na aku coś może nie dokreciłeś jest

> lużne lub wogóle nie prezykręciłes jakiegoś kabelka masy..

a to mogą byc jakieś np od bieguna +

czy tylko od - ??

Napisano

masa to jest -. mialem takie same objawy jak mialem luzna mase pod zbiorniczkiem wyrownawczym smile.gif albo jazda na ssaniu, albo wlaczone radio bo inaczej nie dzialal i od tej masy bym zaczal smile.gif a tam lubi sie urywac bo jest tam smieszny taki trojnik kabel z minusa z aku do sruby i na tym samym oczku puszczona masa silnika

Napisano

> masa to jest -. mialem takie same objawy jak mialem luzna mase pod zbiorniczkiem wyrownawczym albo

> jazda na ssaniu, albo wlaczone radio bo inaczej nie dzialal i od tej masy bym zaczal a tam

> lubi sie urywac bo jest tam smieszny taki trojnik kabel z minusa z aku do sruby i na tym samym

> oczku puszczona masa silnika

ok.gifwszystko sie zgadza , mialem to samo jak mi sie wlasnie ta masa zerwala pod zbiorniczkiem

Napisano

Jak masz kable rozruchowe to porób kablami przejścia masowe, miedzy akumulatorem a karoseria i miedzy akumulatorem a silnikiem. Taka mała prowizorka, ale dobra do testowania co jest grane.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.