Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filtr przeciwpylkowy i cewka...

Featured Replies

Napisano

Witam kolegow...!!!

Wybaczcie, ze poruszam temat kolejny raz ale jakos nie znalazlem konkretnej odpowiedzi w historii postow.

Moje pytanie jest takie... Czy do P1 - 55SX da sie bez zadnych przerobek i kombinacji zalozyc filtr przeciwpylkowy lub jakis inny co by liscie i inne syfy nie wlatywaly do samochodu.

Juz mnie to wqrza jak zalaczam wentylator a tu wiecznie jakies paprochy wylatuja.

Kolejna sprawa to screwy.gif cewka zaplonowa. Auto ma prawie 60kkm (czyli raczej niewiele) i juz druga cewka mi sie zesr****a (oryginalna oczywiscie). Co u diabla jest, ze w ciagu 5 miesiecy dwie oryginalne sie wysypaly. Teraz mam zalozone polskie zamienniki (te the cheapest za 70PLN/szt) i mam nadzieje ze juz bedzie spockoj chyba, ze komus z kolegow nasze zamienniki tez padly to wtedy bede zmuszony wozic ze soba jedna w zapasie...!!!

Pozdrawiam

T-Raper

Napisano

> Moje pytanie jest takie... Czy do P1 - 55SX da sie bez zadnych przerobek i kombinacji zalozyc

> filtr przeciwpylkowy lub jakis inny co by liscie i inne syfy nie wlatywaly do samochodu.

> Juz mnie to wqrza jak zalaczam wentylator a tu wiecznie jakies paprochy wylatuja.

>

Zobacz (filtr+obudowa):

http://www.remix.rubikon.pl/cennik2.html#fiat

Ja miałem filtr fabrycznie, ale inni zakładali i założyli

Napisano

Cewki to sobie lubia padac. Mnie tez juz dwie orginalne sie zesraly... obie tak ze auto palilo na 2 cylindry. Raz jedna zesrala sie w miescie to pryszcz... ale druga padla na zadupiu parenascie km od Krakowa w nocy. Obecnie jedna mam Biazeta a druga Magneti Strucelli - obie sa w tej samej cenie w sklepach ok. 70 zeta. Zastanawiam sie czy nie kupic trzeciej celem wozenia w aucie na wypadek tfu tfu odpukac zesrania sie kolejnej na jakims wiekszym zadupiu kilkaset kilometrow od domu...

Krawiec

Napisano
  • Autor

WANTED...!!!

Czy jest ktos na forum, kto zamontowal filtr przeciwpylkowy do P1, ktorego fabrycznie nie mial...???

T-Raper

Napisano

> Witam kolegow...!!!

Witam

> Juz mnie to wqrza jak zalaczam wentylator a tu wiecznie

> jakies paprochy wylatuja.

To może wystarczy Ci zainstalować jakąś siatkę na wlot powietrza? Ostatnio opisywał to ktoś na forum. To było w Punto II. Nie wiem, jak to rozwiązano w P I.

Nie pamiętam kto to robił, ani tytułu wiadomości frown.gif Poszperaj w archiwum. To było parę tygodni temu, o ile dobrze pamiętam.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Witam

> To może wystarczy Ci zainstalować jakąś siatkę na wlot powietrza? Ostatnio opisywał to ktoś na

> forum. To było w Punto II. Nie wiem, jak to rozwiązano w P I.

> Nie pamiętam kto to robił, ani tytułu wiadomości Poszperaj w archiwum. To było parę tygodni

> temu, o ile dobrze pamiętam.

> Pozdrawiam

Uruchomilem "pogrzebacz" i wyszperalem w archiwum ok.gif.

Jutro sobota to sobie pub2.gif oblOOkam sprawe.

Pozdr...

T-Raper

Napisano

> Uruchomilem "pogrzebacz" i wyszperalem w archiwum .

Daj namiar.

Napisano
  • Autor

> Daj namiar.

http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=&Board=punto&Number=270948170&Forum=punto&Words=siatka&Match=Entire%20Phrase&Searchpage=0&Limit=25&Old=1month&Main=270948170&Search=true#Post270948170

Tylko dotyczy to P2 ale moze i da sie cos wykombinowac z P1.

Z ostatniej chwili...

Wlasnie zamowilem gotowy zestawik ( THX Shogun 20.GIF) ze stronki http://www.remix.rubikon.pl/cennik2.html#fiat i bede mial spockOOy z pupa.gif listeczkami.

T-Raper

Napisano

> WANTED...!!!

> Czy jest ktos na forum, kto zamontowal filtr przeciwpylkowy do P1, ktorego

> fabrycznie nie mial...???

Melduję się. zlosnik.gif

Domontowałem filterek, to znaczy komplet ramkę i fiterek i jestem zadowolony. smile.gif

270460393-IM003084sr2.jpg

271043297-IM003082sr.jpg

Napisano
  • Autor

> Melduję się.

> Domontowałem filterek, to znaczy komplet ramkę i fiterek i jestem zadowolony.

Normalnie miodzio... (pikczas toze)...!!!

Dzieki i milego weekendu waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.