Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szybka prośba: warunki na trasie Bielsko - Jastrzębie-Zdrój

Featured Replies

Napisano

wiec dzisiaj sie wybieram na godzine 15 do mojego serce.gif by przywiezc ja tutaj do BB na pub2.gif zabawe w sensie sylwestrowa zlosnik.gif i moje pytanie jest takie. mam dwie mozliwosci do wybrania.

pierwsza: jade na Skoczow to jest Jasienica (slyszalem ze wczoraj byla zawalona bo tiry nie dawaly rady pod Świętoszówką oslabiony.gif) a poza tym mieli cos zamykac przejscie w Cieszynie z powodu zbyt duzych opadow sniegu w Czechach, a ze Skoczowa planowałem odbic na Jastrzębie Zdrój juz prosto dwupasem

druga opcja: jade z BB do Pszczyny i tam skrecam w lewo przed tym takim duzym mostem na dwupasie. przejezdzam taki smiesnzy wiadukt i pozniej kieruje sie na Pawlowice. ale zas pytanie jako ze nie jest to zadna glowna droga a raczej taka boczna to zastanawia mnie jak tam srpawy moga wygladac icon_rolleyes.gif i ktoredy sie lepiej pchac. moze ktos poleci kto smigla jedna z tych tras od wczoraj icon_rolleyes.gif poza tym zazwyczaj dojazd z BB zajmowal mi kolo godziny a teraz zas ile wczesniej mam wyjechac zeby zdazyc na 15 wiem wiem dobre pytanie ale naprawde nie mam pojecia jak tam sprawy wygladaja na drodze zlosnik.gifbow.gif za kazda pomoc

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.