Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AirbagFailure wieczny błąd czy co

Featured Replies

Napisano

Witam

Jak w temacie pojawił mi sie błąd Airbag Failure mad.gif, dokładnie po umyciu Stilona, styki pod siedzeniem wyczyszczone a bład nie zniknął nawet po interwencji z kompem.Bład pokazuje się nadal mimo że go chwilke wcześniej wykasóje po ponowym przekreceniu kluczyka on nadal wyskakuje.

Miał już może ktoś doczynienia z czyms takim??

Napisano

> Witam

> Jak w temacie pojawił mi sie błąd Airbag Failure , dokładnie po umyciu Stilona, styki pod

> siedzeniem wyczyszczone a bład nie zniknął nawet po interwencji z kompem.Bład pokazuje się

> nadal mimo że go chwilke wcześniej wykasóje po ponowym przekreceniu kluczyka on nadal

> wyskakuje.

> Miał już może ktoś doczynienia z czyms takim??

A jaki konkretnie błąd Ci pokazuje? Może po myciu masz jakieś zwarcie na przednim czujniku zderzeniowym?

Napisano
  • Autor

> A jaki konkretnie błąd Ci pokazuje? Może po myciu masz jakieś zwarcie na przednim czujniku

> zderzeniowym?

Dokładnie to Airbag Failure Engine Stop a błedu znaczy sie nr: jego nie pamietam

Napisano

> Dokładnie to Airbag Failure Engine Stop a błedu znaczy sie nr: jego nie pamietam

Ale mówisz, że go wykasowałeś więc pewnie dostęp do FES'a masz. Sprawdź więc jak możesz jaki to dokładnie błąd jest a będziemy wiedzieć więcej.

Napisano
  • Autor

> Ale mówisz, że go wykasowałeś więc pewnie dostęp do FES'a masz. Sprawdź więc jak możesz jaki to

> dokładnie błąd jest a będziemy wiedzieć więcej.

Właśnie to sprawdziłem bład to

U1600

oraz

U1601

TYLKO PISZE MI TO W INNYM JEZYKU

Napisano

> Właśnie to sprawdziłem bład to

> U1600

> oraz

> U1601

> TYLKO PISZE MI TO W INNYM JEZYKU

Naładuj akumulator, to są błędy immo.

EDIT: To nie są błędy, których szukasz. Potrzebujesz przerobionego(na pin3) vag'a i musisz połączyć się z ECU poduszek powietrznych. Błędy, które podałeś masz w ECU silnika.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Naładuj akumulator, to są błędy immo.

> Pozdrawiam BAS

co ile powinno sie zmieniac akusia?

Napisano

> co ile powinno sie zmieniac akusia?

Edytowałem poprzedniego posta.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Naładuj akumulator, to są błędy immo.

> EDIT: To nie są błędy, których szukasz. Potrzebujesz przerobionego(na pin3) vag'a i musisz połączyć

> się z ECU poduszek powietrznych. Błędy, które podałeś masz w ECU silnika.

> Pozdrawiam BAS

tak tylko iż ja nie mogłem tego wykasoeac postanowiłem to zrobic we Firmie za pomocą kąpa z trw do diagnostyki i to nic nie pomogło bład zaraz po przekreceniu kluczyka nadal wyskoczył

Napisano

> tak tylko iż ja nie mogłem tego wykasoeac postanowiłem to zrobic we Firmie za pomocą kąpa z trw do

> diagnostyki i to nic nie pomogło bład zaraz po przekreceniu kluczyka nadal wyskoczył

On się zapisuje, możliwe że jest jakiś problem z wiązką albo antena od immo się przesunęła, nie ma to związku z poduszkami powietrznymi.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> On się zapisuje, możliwe że jest jakiś problem z wiązką albo antena od immo się przesunęła, nie ma

> to związku z poduszkami powietrznymi.

> Pozdrawiam BAS

to dlaczego lampa od poduszki sie swieci

Napisano

> to dlaczego lampa od poduszki sie swieci

Bo jest coś nie tak z układem AIRBAG.

SZUKAJ USTERKI W ECU AIRBAG a NIE silnika.

Błędy, które pokazujesz znajdują się w ECU silnika! i nie mają związku z błędem Airbag.

Źle:

285208083-ak-fes-zle.jpg

Dobrze(tylko musisz wybrać właściwą ilość poduszek):

285208083-zak-fes-dobrze.jpg

Pozdrawiam BAS

post-23749-14352513673966_thumb.jpg

• 4 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

No to tak jak byłem na myjce typu karcher to mi wtedy wyskoczył ten bład i za holere niechciał mi zgasnąc nawet przez kompa diagnostycznego, zatem dzisiaj jak pojechałem na Karcher i umyłem autko błąd znikł

nie wie ktoś czy mogłem coś zrobic za pierwszym razem woda pod cisnieniem jak myłem kratke a teraz zaś umyłem i musialo sie naprawic albo co?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.