Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Otwierajace sie drzwi i szyby.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Jestem posiadaczem fiata stilo combi i od tygodnia mam poważny problem. Samochód tylko jeśli jest na postoju dziwnie się zachowuje jeśli chodzi o centralny zamek tzn. sam się otwiera i odsuwa szyby. Wykluczyłem baterie w pilocie taki sam objaw jest używając kluczyka bez pilota. Co dziwne jeśli zmoknę samochód z strony pasażera to objawy są mniej upierdliwe rzadziej się zdarzają . Dziwne jest tez to ze otwierając drzwi kluczem od strony kierowcy następuje samoczynne otwarcie szyb a nie czymam zadługo kluczyka ( co ciekawe po otwarciu tych drzwi centralny zamek nie reaguje elektrycznie tylko zamykają się te drzwi od kierowcy a jeśli podejdę z kluczykiem do drzwi pasażera to działa wszystko)

Inną rzeczą która się zmieniła nagle jest to że z pilotem otwierałem szybę bagażnika a teraz otwiera się klapa - zmieniło się tak od siebie samo.

Wnioskuje ze jest to związane z wilgocią gdyż po wczorajszym dniu gorąca uspokoiło się trochę wszystko z tym ze Niewinem gdzie mam szukać tej wilgoci lub modułu odpowiedzialnego za to proszę o pomoc.

Napisano

> Witam.

> Jestem posiadaczem fiata stilo combi i od tygodnia mam poważny problem. Samochód tylko jeśli jest

> na postoju dziwnie się zac...

Moduł od tego jest w drzwiach kierowcy, w skrócie wygląda to tak:

-Zdejmujesz boczek drzwi, mniej wiecej tak to wygląda:

dsc08287c.jpg

Następnie wszystko traktujesz preparatem ' KONTAKT '.

ps. jak widać na focie w prawych drzwiach też jest jakaś centralka, też można tam zajrzeć i popryskać, to samo możesz zrobić z kostkami przy każdych drzwiach.... i z panelem sterowania w drzwiach kierowcy. Z doświadczenia dodam że nadmiar KONTAKTu nie szkodzi, u mnie niektóre elementy nim ociekały.... i od ponad roku nie mam najmniejszych problemów z elektryką.

ps. luknij też tu jakiś tekst

Napisano

Fajowsko by było ok.gif

jakiś tekst 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.