Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak wam się jeździ po polskich drogach.

Featured Replies

Napisano

Oto ScyscraperCity (strona 14)

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1290277&page=14

a zwłaszcza ta strona

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1290277&page=15

i kolejna

Jeśli coś się tu ujawnia: mentalność majstrów na budowie: jeśli coś poszło nie tak, z pewnością tak powinno być (względnie: kto to panu zrobił?). Luźne przypuszczenie, że "pmaciej7" to figura związana z nadzorem (przejażdżka po rzeczonym odcinku pod wpływem postu), PR wykonawcy? Próbka ssc: "Superkot634" (alias Michal46) [strona 16]: Jeśli jakiś koleś na dosyć normalnym forum [uWAGA: chodzi o Autokacik] ciągle napastuje mnie o tej S3 [!], to chcę się tutaj upewnić że widocznie bredzi, bo akurat tędy nie jeżdżę, starczy? I tak teraz co stronę będziemy walczyli z gościem z innego forum? Bo jakiś zakompleksiony matołek coś głupiego pisał? Litości..." (Swoją drogą, mamy tu śmiałą tezę psychologiczną: kompleksy matołectwa ujawniają się w kontakcie z nienagannym wykonawstwem pewnego odcinka S3, test Rorschacha w wykonaniu Nadzoru Polskich Drogowców?)

Podkreślam bardzo charakterystyczną, kurczowo-emocjonalną wypowiedź pod wpływem kwestionowania "oczywistej oczywistości". Przypominam: wskazałem na wielokilometrowy odcinek eski, który przejechałem kilkakrotnie tego lata, który prawd. nie mieści się w normach wykonawczych NOWEJ eski. Twierdzę, że można JUŻ wskazać na koleiny (i co z tego, że nie mają po 10-15 cm, jak niegdyś na dk2?), poprzeczne i wzdłużne nierówności na 3 odcinku s3 (od Szczecina w stronę Gorzowa) prawd. nie mieszczące się w normach dla tego typu obiektów (nie ma tego na 1 i 2 odcinku oraz na pasie wyprzedzania 3 odcinku). Ponieważ mamy do czynienia ze sporymi różnicami poziomów w przebiegu S3 (okolice 67-72 km , zapewne -jest to gdybanie z mojej strony - doszło już do uszkodzenia podbudowy tej drogi lub niewłaściwie wykonano podbudowę tego właśnie odcinka).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.