Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Butla gazowa a uchylne fotele tył

Featured Replies

Napisano

Witam!

Ostatnio zamontowałem dzieloną kanapę okazało sie że gazownie trzeba było podnieść (tzn. wykrecić butle i unieść) zeby zamntować taki uchwyt a potem próbuje położyć kanapę a tu sie nie da krutszą cześć sie da ale dłuższą już nie czy ktoś ma na to jakiś patent

Napisano

foto mile widziane, bo bez tego się nie obędzie

Napisano

Z tego co pamiętam to było trzeba chyba naciac o ile nie odciac to srodkowe mocowanie, jakos tak to bylo, ale nie pamietam dokladnie bo temat poruszalem jakies 7 lat temu biglaugh.gif

Napisano

ja u siebie w seju miałem kanape z ccs-a i butle w kole , wywaliłem to mocowanie co idzie pod butle naciąłem tą końcowke co się znajduje w oparciach i połączyłem je ze sobą srubą smile.gif i było git foto brak sej na strażackiej 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Witam!

> Ostatnio zamontowałem dzieloną kanapę okazało sie że gazownie trzeba było podnieść (tzn. wykrecić

> butle i unieść) zeby zamntować taki uchwyt a potem próbuje położyć kanapę a tu sie nie da

> krutszą cześć sie da ale dłuższą już nie czy ktoś ma na to jakiś patent

Tam jest taki dzyndzel, on sie o butle blokuje.

Trza go wyrezać i po problemie.

On blokuje oparcie co by się do bagażnika nie złożyło, ale mi przez 10 lat się nic takiego nie stało.

Napisano

> Ja delikatnie klepnąłem pas tylny i wszystko elegancko pasuje.

Ale to się nie o pas a o butlę zapiera zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

zrobie zdjęcie to wrzuce o co mi dokładnie chodzi

bo to "coś" co potrzymuje dwa oparcia pomiedzy fotelami zamocowałem ale chodzi o to że jak chce złozyć wiekszą cześć to zapiera sie o butle nie da sie tego uciąć bo potem oparcie wpada do bagaznika bo nie ma o co sie trzymać

Napisano

> zrobie zdjęcie to wrzuce o co mi dokładnie chodzi

> bo to "coś" co potrzymuje dwa oparcia pomiedzy fotelami zamocowałem ale chodzi o to że jak chce

> złozyć wiekszą cześć to zapiera sie o butle nie da sie tego uciąć bo potem oparcie wpada do

> bagaznika bo nie ma o co sie trzymać

Nic nie wpada. 10 lat miałem ten dzyndzel wyciętyok.gif

Chyba że po `99 zmieniono konstrukcję fotela

Napisano
  • Autor

> Nic nie wpada. 10 lat miałem ten dzyndzel wycięty

> Chyba że po `99 zmieniono konstrukcję fotela

tak naprawde czy wpada nie wiem no bo nie obciąłem ale boje sie że bedzie wpadać jak ubetnę ten dzyndzel bo na nim opiera sie czy fotel

Napisano

> tak naprawde czy wpada nie wiem no bo nie obciąłem ale boje sie że bedzie wpadać jak ubetnę ten

> dzyndzel bo na nim opiera sie czy fotel

Na dzyndzlu oparcie fotela się blokuje o podłogę, po to by się nie złożyło, to fakt.

Drugi fakt, że przez 300000km i 10 lat, a woziłem rożne rzeczy z tyłu, a także osoby i nic się nie stało takiego co by wzbudziło moją obawęok.gif

Napisano

Paweł ja mam tak jak pisze Wawer i jest oki, jak chcesz to przyjedź - obadasz sprawe swoim okiem smile.gif

Napisano
  • Autor

> Paweł ja mam tak jak pisze Wawer i jest oki, jak chcesz to przyjedź - obadasz sprawe swoim okiem

trzeba było tak od razu podjade pod twoja robote i zobacze

czekaj na tel w przyszłym gtygodniu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.