Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy ktoś z was testował ten chip??

Featured Replies

Napisano

Znalazłem na allegro chip do sc 900 moja mulher.gif gania takim i może bym w coś takiego zainwestował tylko ciekawy jestem czy nic nie popsuje. chip

Wiem, że 900 to demoniczna moc ale narazie nie ma kasy na nic lepszego. Ten chip się wlutowuje ? czy tylko wpina??

Napisano

> Znalazłem na allegro chip do sc 900 moja gania takim i może bym w coś takiego zainwestował tylko

> ciekawy jestem czy nic nie popsuje. chip

> Wiem, że 900 to demoniczna moc ale narazie nie ma kasy na nic lepszego. Ten chip się wlutowuje ?

> czy tylko wpina??

Jak masz podstawkę to tylko wysuwasz i wsuwasz nowy. Daje sporo. Przed operacją pali laka tylko na jedynce a po zczipowaniu pali też na dwójce i jedzie licznikowe 170.

Napisano
  • Autor

jak moja zacznie opony upalać to ja przestane jej kupować hehe.gif Fajnie wszystko tylko musze sprawdzić teraz numer i jak jest zamontowany i może zamówię. A jak jest wlutowany to raczej hot air tylko czy normalnie lutownicą da rade?? Oczywiście grzewką nie zwarciówką.

Napisano

> jak moja zacznie opony upalać to ja przestane jej kupować Fajnie wszystko tylko musze sprawdzić

> teraz numer i jak jest zamontowany i może zamówię. A jak jest wlutowany to raczej hot air

> tylko czy normalnie lutownicą da rade?? Oczywiście grzewką nie zwarciówką.

Coś Ty! Nabijam się. Kiedyś był już o tym temat. To chyba ta sama zasada co chip-rezystor. Oszukuje temperaturę powietrza w dolocie i leje troszkę więcej paliwa.

Napisano
  • Autor

Ja już wolno myślę po pracy hehe no nic taki "cip" to jej mogę założyć cała szafkę mam rezystorów hehe

Dzięki wielkie za pomoc w cento nie siedzie tylko co jakiś czas poprawiam seja mojej to sie muszę pytać po forach co i jak 20.GIF

Napisano

> jak moja zacznie opony upalać to ja przestane jej kupować Fajnie wszystko tylko musze sprawdzić

> teraz numer i jak jest zamontowany i może zamówię.

Uniwersalny szajsik. Gwarantuję Ci, że nie uzyskasz tego co jest napisane w aukcji ok.gif

> A jak jest wlutowany to raczej hot air

> tylko czy normalnie lutownicą da rade??

> Oczywiście grzewką nie zwarciówką.

Jak potrenujesz to niemal wszystko będziesz wylutowywał i wlutowywał zwykłą stacją lutowniczą. Hot będzie Ci tylko potrzebny do BGA.

Napisano

> Coś Ty! Nabijam się. Kiedyś był już o tym temat. To chyba ta sama zasada co chip-rezystor. Oszukuje

> temperaturę powietrza w dolocie i leje troszkę więcej paliwa.

Trochę inaczej. Zapewne zmienione są tylko główne nastawy czasu wtrysku i kąta wyprzedzenia zapłonu. I zapewne nie było to nawet mierzone na AFR. Szkoda kasy - lepiej porzadnie zrobić program pod dany silnik.

Napisano

Szkoda, że nabijają ludzi w butelkę... dobrze że jest się gdzie zapytać...

sam bym przygarnął jakieś 5 KM więcej, szczególnie za 29 zł smile.gif

Napisano

> Szkoda, że nabijają ludzi w butelkę... dobrze że jest się gdzie zapytać...

> sam bym przygarnął jakieś 5 KM więcej, szczególnie za 29 zł

jakiś czas temu były po 99 zł smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.