Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Róznice w stelażu foteli SCS a SC

Featured Replies

Napisano

Mam połamany fotel z SCSa i dobry fotel z SC. Czy różnice w fotelach polegają tylko na innych kształtach gąbek i poszyć, czy inne są też stelaże foteli? Mam zamiar przełożyć gąbki z SCS na stelaż z SC.Tylko pytanie czy będzie pasować? icon_rolleyes.gif

Napisano

> Mam połamany fotel z SCSa i dobry fotel z SC. Czy różnice w fotelach polegają tylko na innych

> kształtach gąbek i poszyć, czy inne są też stelaże foteli? Mam zamiar przełożyć gąbki z SCS na

> stelaż z SC.Tylko pytanie czy będzie pasować?

w stelażu są "wzmocnienia" z pręta na które zakłada się gąbki. Chyba lepiej będzie rozebrać fotel z SCSa i pospawać go, znaczy naprawić/

Napisano
  • Autor

> w stelażu są "wzmocnienia" z pręta na które zakłada się gąbki. Chyba lepiej będzie rozebrać fotel z

> SCSa i pospawać go, znaczy naprawić/

To dzisiaj z okazji święta,będę rozbierał fotel.Dzięki za info ok.gif20.GIF

Napisano

> To dzisiaj z okazji święta,będę rozbierał fotel.Dzięki za info

tam w sumie jest tylko mocowania tych "boczkow" (cos ala takie pret od gory do dolu wygiety pod profil tych boczko) na czesci "plecowej" wiec, zalezy jak bardzo masz polamany ten fotel, czasem spokojnie to sie pospawa, a czasem pekniecie jest juz nie tylko w jednym miejscu i wstawianie jakiegos plaskownika czy dodatkowych mocowan mija sie z cele i lepiej przespawac te dwa prety wink.gif

Napisano
  • Autor

Rozebrałem,oblookałem zlosnik.gif.

Oparcie jest z blaszki (bo blachą to trudno nazwać) w kształcie litery C, a górny pałąk z rurki.Popękała ta blaszka na łączeniu z rurką.Jutro kumpel mi obspawa i będzie jak nówka.

A co dać między gąbkę a szkielet?Bo ta fabryczna fizelinka już się wytarła. frown.gif

Napisano

> Rozebrałem,oblookałem .

> Oparcie jest z blaszki (bo blachą to trudno nazwać) w kształcie litery C, a górny pałąk z

> rurki.Popękała ta blaszka na łączeniu z rurką.Jutro kumpel mi obspawa i będzie jak nówka.

> A co dać między gąbkę a szkielet?Bo ta fabryczna fizelinka już się wytarła.

u mnie peklo w tym samym miejscu 270751858-jezyk.gif pospawalem to dzis :D szybko nawet poszlo smile.gif

Napisano

mówisz o gąbce? ja generlanie uzupełniłem braki silikonem, pękniecia klejem do gąbki i to wzmocniłem jeansem (łaty grubego jeansu) problem procz pekneicia szkieletu byl o tyle taki, ze mi rozerwaly sie te wybrzuszenia ( prawe i lewe ) siedziska zrobilem tak jak wyzej i juz prawie rok spokoj waytogo.gif a nowej gabki to nie uswiadczysz.. chyba, ze jakas okazje trafisz. Generalnie oplaca sie robic, jesli przy okazji reperujesz lub obszywasz poszycie, bo tak to lepiej zainwestowac w inne fotele niz naprawiac na raty.. ja kupilem fotele za smieszne pieniadze, do tego krawcowa poprawila poszycie, kumpel pospawal (i obnizyl mi fotel), a ja zajalem sie gabka i montazem wink.gif calosc wyszla na plus, ale i tak wiem, ze za jakis czas je zmienie na inny wygodniejszy/ladniejszy model zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Ja w sumie też kupiłem w przystępnej cenie.Cały komplet sportingowy z dzielonym tyłem. Udało się w sumie tylko dzięki temu,że gościu wystawił na odbiór osobisty,bez możliwości wysyłki.Jeszcze jak okazało się,że fotel pasażera (czyli kierowcy,bo to był anglik) jest złamany, to też urwałem parę złotych z ceny.

A szedł w zaparte,ze tu taka dodatkowa regulacja pochylenia oparcia jest,bo to wersja angielska, potem że hmm.gif możliwe że coś pękło jak fotel przewrócił się i ble,ble,ble hehe.gif

A cwaniaczek wiedział doskonale,że złamane jest,bo nawet fotki jak wrzucił,to zagłówek tak kulawo wyglądał.

Ale i tak się opłacało ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.