Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Airbag failure - możliwości

Featured Replies

Napisano

Pech chciał, że dopadło mnie to na trasie w 1 dzień urlopu. Zapaliło się na stałe i nie chce zgasnąć. 7 kostek oglądałem i wyglądają ok. nie widzialem tylko tej w kierownicy. Siadając na fotel pasazera miga pomarańczowa ikonka i po chwili gaśnie. Nie mam jak podpiąć do kompa. 1. Mata jest raczej dobra skoro waży? 2. Coś słyszałem, że problemy też sprawia masa, gdzie to jest 3. Co można jeszcze sprawdzić?

Napisano

Co można jeszcze sprawdzić?

Bede niedługo we Wrocku, jak chcesz możemy się zgadać na podpięcie auta do kompa, sprawdzales bezpieczniki ?

Napisano
  • Autor

> Co można jeszcze sprawdzić?

> Bede niedługo we Wrocku, jak chcesz możemy się zgadać na podpięcie auta do kompa, sprawdzales

> bezpieczniki ?

Jestem do niedzieli w Niemczech. Sprawdzilbym bezpieczniki ale nie wiem ktory. jak miga pomaranczowy wskaznik wazenia to mata sprawna ? Blad wyskoczyl mi na rownej drodze. Wczesniej wyskakiwal blad ale znikal na dlugi czas.

Napisano
  • Autor

Bezpiecznik F50 - 7,5A jest sprawny. Chyba, ze jeszcze jakis odpowiada za poduszki. Pozostala jeszcze tasma w kierownicy do sprawdzenia i nie wiem czy mata jest sprawna.

Napisano
  • Autor

Takie błędy były w pamięci 20110824210839.jpg

Raz rozpiąłem 2 szare kostki pod fotelem pasażera i wyciągałem 2 bezpieczniki powiązane z airbag. Ten błąd od tylnych poduszek to są kostki w bagażniku ? Mam 8 poduch.

PS Podziękowania dla Hansa za odczytanie błędów i ich wykasowanie

Napisano
  • Autor

> Lepiej napisz czy masz znowu jakieś

Na razie czysto biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

0E - kostka pod fotelem kierowcy ?

2F i 2E - kostki w bagażniku ?

Napisano
  • Autor

> 0E - kostka pod fotelem kierowcy ?

> 2F i 2E - kostki w bagażniku ?

Po wykasowaniu błędów dziś w pamięci wyskoczył błąd 2E - zwarcie z masą w tylnej bocznej poduszce po stronie pasażera. To jest problem z kostką na tylnej kanapie ?

Napisano
  • Autor

> Po wykasowaniu błędów dziś w pamięci wyskoczył błąd 2E - zwarcie z masą w tylnej bocznej poduszce

> po stronie pasażera. To jest problem z kostką na tylnej kanapie ?

1 rzecz znalazłem. Poprzecierane kable przy tylnej kanapie. Kiepski dostęp do tego miejsca ale przynajmniej schowałem druciki pod taśma izolacyjną, więc nie będą dotykały metalowych części. Ciężko zdemontować tylną kanapę w 5d ? Dzielona jest

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.