Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

examiner czy jakis tam tester

Featured Replies

Napisano

witam

czy jest mozliwy jakis blad bez swiecenia sie kontrolki?? zaswiecila mi sie kiedys moze z 5 razy ale po ponownym uruchomieniu silnika zgasla.czy w pamieci zapisane sa bledy? mam taki motyw ze jak postoi mi auto troche to po odpaleniu po jakims czasie podczas wciskania gazu na biegu jalowym nie rowno sie wkreca. ale tak do 2500tys obr.podczas jazdy podszarpuje go leciutko i ma mula.generalnie pojawia sie to podczas nagrzeqwania silnika,bardziej na ciplym niz na zimnym.troche tak podziala i pozniej ustaje i jest ok.wlasnie chcialem pojechac na komputer ale jak na zlosc przeszlo i chodzi git z tym ze wiem ze jutro pojawi sie znowu.czy lepiej pojechc na komputer podczas nie rownej pracy czy niegra to roli??

Napisano
  • Autor

> są zapisane błędy...

rozumie,a jezeli nie swieci kontrolka to pomimo to moze byc blad?? jezeli blad lezy po stronie np.ktorejs cewki lub cos z tym zwiazanego to wyjdzie na kompie?

Napisano

> rozumie,a jezeli nie swieci kontrolka to pomimo to moze byc blad??

Błąd zapisał się w momencie wystąpienia i pozostanie w pamięci do czasu wykasowania.

Napisano

błąd się kisi do momentu wykasowania, świecąca kontrolka nie zawsze oznacza że jest błąd i odwrotnie nie zawsze błąd będzie "uruchamiał" kontrolkę. U ciebie możesz mieć brudną przepustnicę, sprawdź świece, przewody WN - czyli to co się standartowo sprawdza w takich przypadkach, równie dobrze mogą być to kłopoty z sondą L.

Napisano
  • Autor

>w sobote jestem umowiony na komp wiec obaczymy co wyjdzie,swoja droga bylem u mechanikow i posluchali i stwierdzili ze albo swiece albo przewody wn a jako ze niemam przewodow wn wiec jak nie swiece to pewnie cewka.podobno jest szansa ze na komputerze moze wyjdzie na ktorym cylindrze gubi zaplon.

swiec nie wymienialem wiec mam nadzieje ze to to bedzie.

a propo czy dodanie do paliwa dodatku wiazacego wode moze spowodowac zwiekszenie HC w spalinach.niby jest katalizator ale kto wie

a propo to czy te kable przy cewkach sie wymienia czy winna jednak cewka?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.