Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak sprawdzić poziom oleju w suzuki GS 500E

Featured Replies

Napisano

moto posiada bagnet oleju ,wiem ze po odkreceniu tego bagnetu mam położyć i nie wkręcać bagnetu aby sprawdzic poziom.Tylko nie wiem jak mam mieć ustawione moto tzn.na centralnej stopce czy bocznej?

Napisano

> moto posiada bagnet oleju ,wiem ze po odkreceniu tego bagnetu mam położyć i nie wkręcać bagnetu aby

> sprawdzic poziom.Tylko nie wiem jak mam mieć ustawione moto tzn.na centralnej stopce czy

> bocznej?

Na kołach, pionowo.

EDIT:

źle, powinno być:

tak jak podaje producent w instrukcji obsługi

wink.gif

Napisano

W instrukcji nic o tym nie ma wiec chyba na kolach.

Napisano
  • Autor

> W instrukcji nic o tym nie ma wiec chyba na kolach.

też tak mi sie wydaje ,ale wolałem zapytać.Sprawdzając na "kołach" jest stan pomiędzy min a max,sprawdzając na bocznej jest "sucho" wiec różnica kolosalna

Napisano

> też tak mi sie wydaje ,ale wolałem zapytać.Sprawdzając na "kołach" jest stan pomiędzy min a

> max,sprawdzając na bocznej jest "sucho" wiec różnica kolosalna

Na bocznej się nigdy nie sprawdza!!!! Można na centralnej i wtedy różnice nie są duże, ale na pewno nie na bocznej! Motocykl ma stać prosto

Napisano

> moto posiada bagnet oleju ,wiem ze po odkreceniu tego bagnetu mam położyć i nie wkręcać bagnetu aby

> sprawdzic poziom.Tylko nie wiem jak mam mieć ustawione moto tzn.na centralnej stopce czy

> bocznej?

Motocykl pionowo, wykręcasz bagnet, wycierasz wrzucasz do środka, czekasz chwilkę i wyciągasz. Styl sprawdzania w GS 500 jest dość mało precyzyjny bo jak np schylam sie po bagnet to przeciez mozna moto odchylic i poziom oleju sie juz zmieni na "patyku".

Instrukcja metodę sprawdzania stanu oleju silnikowego podaje na 38 stronie (mowa o polskiej instrukcji).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.