Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

końcówka linki zmiany biegów przy wybieraku...

Featured Replies

Napisano

Sprawa ma się tak że dzisiaj mi lewarek zaczął latać po aucie i nie dało się wbić żadnego biegu, okazało się że wyskoczyła linka z tej kulki na wybieraku skrzyni... tylko problem polega na tym że jak wsadze tą linke to zaraz wypada, czy da sie coś z tym zrobić czy trzeba wymienić linke lub kulke? miał ktoś taki przypadek?

Napisano

Z tego co piszesz wynika ze chodzi o linke wybierania (przod tyl)

W tym mocowaniu co przychodzi na kulke jest taki plastik, on prawdopodobnie sie wyrobil - linka do wymiany ok.gif

Napisano
  • Autor

> Z tego co piszesz wynika ze chodzi o linke wybierania (przod tyl)

> W tym mocowaniu co przychodzi na kulke jest taki plastik, on prawdopodobnie sie wyrobil - linka do

> wymiany

to jest ta linka bliżej ściany grodziowej...

PS: na razie zblokowałem ją na trututkach ale jak jade to 1,3 i 5 bieg jak wbijam to musze lewarek trzymać ręką bo wypadają hehe.gif

Napisano

Miałem identyczny problem - zdejmij tą linkę przy wybieraku, ściśnij trochę jej końcówkę (to co wchodzi na kulkę) i załóż - stało mi się podobnie z rok temu, ścisnąłem, założyłem (musisz tyle ścisnąć żeby ładnie wskoczyła) i do dzisiaj nie mam z tym najmniejszego problemu ok.gif

Napisano
  • Autor

> Miałem identyczny problem - zdejmij tą linkę przy wybieraku, ściśnij trochę jej końcówkę (to co

> wchodzi na kulkę) i załóż - stało mi się podobnie z rok temu, ścisnąłem, założyłem (musisz

> tyle ścisnąć żeby ładnie wskoczyła) i do dzisiaj nie mam z tym najmniejszego problemu

no jutro do tego zajrze... może faktycznie się tak da... w aso linka 360zł 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Miałem identyczny problem - zdejmij tą linkę przy wybieraku, ściśnij trochę jej końcówkę (to co

> wchodzi na kulkę) i załóż - stało mi się podobnie z rok temu, ścisnąłem, założyłem (musisz

> tyle ścisnąć żeby ładnie wskoczyła) i do dzisiaj nie mam z tym najmniejszego problemu

Potwierdzam - zrob jak kol. wyzej napisal

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.