Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przegląd się zbliża ... gdzie najtaniej ;)

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich, zbliża się przegląd na gwarancji Yarisa 1.0. Auto ma juz prawie roczek (przejechane tylko 7 tysięcy) no i wychodzi mi jechać do ASO... No właśnie: czy tylko do ASO? Czytałem na jakimś forum, że od pewnego czasu można robić przeglądy gwarancyjne poza ASO bez utraty gwarancji (jakaś dyrektywa wewnątrz unijna). Czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie. Szczerze - to nie chce mi się płacić 600 zł za wymianę oleju cool.gif taki ze mnie sknerus tongue.gif

Pozdrawiam forumowiczów

Napisano

> Witam wszystkich, zbliża się przegląd na gwarancji Yarisa 1.0. Auto ma juz prawie roczek

> (przejechane tylko 7 tysięcy) no i wychodzi mi jechać do ASO... No właśnie: czy tylko do ASO?

> Czytałem na jakimś forum, że od pewnego czasu można robić przeglądy gwarancyjne poza ASO bez

> utraty gwarancji (jakaś dyrektywa wewnątrz unijna). Czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie.

> Szczerze - to nie chce mi się płacić 600 zł za wymianę oleju taki ze mnie sknerus

> Pozdrawiam forumowiczów

Nie musisz.

Jeśli nie zależy Ci na gwarancji możesz olej wymienić sam.

Jeśli natomiast zależy Ci na gwarancji to na ten i następny po drugim roku musisz jechać do aso.

Możesz pojechać do fauwerta, ale w razie problemów będziesz musiał gwarancje egzekwować przez sąd.

Żeby ograniczyć nieco koszty możesz sam kupić olej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.