Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mechanizm wycieraczek AII

Featured Replies

Napisano

Witajcie,

czy możecie naprowadzić mnie jak rozwiążę problem, który pojawił się nagle polegający na tym, że jedna wycieraczka nie pracuje, a jej ramieniem można ręcznie góra dół poruszać

w trasie byłem i jedna zaczepiła od drugą - tak to wyglądało na szybie cool.gif

temat nieaktualny, bo po odkręceniu i zdjęciu wycieraczek i podszybia plastikowego zobaczyłem że, "strzeliła: tuleja - taki łącznik który trzyma cały mechanizm, niestety w ASO powiedzieli mi, że takich tulei osobno nie sprzedają tylko całe mechanizmy więc póki co kombinerkami zacisnąłem zrobiłem 10 minutową próbę ognia polewając szybę wodą i póki co trzyma, ale napewno kiedyś spadnie więć mam pytanie czy napewno tego "cycka" nie można kupić w ASO albo gdziekolwiek indziej?

P.S. gdyby była potrzeba to zrobiłem zdjęcie

pozdrawiam

Napisano

No to Cie zrobili w konia biglaugh.gif albo gość się nie zna albo chciał Ci wcisnąć cały mechanizm za 900PLN cfaniak.gif ja ostatnio miałem identyczny przypadek ja Ty, kropka w kropkę. Więc tak... idzie kupić obydwa cięgna: Nr katalogowy części opel: 1273058 "długie", Nr katalogowy części opel: 1273057 "krótkie". Koszt to 70zł za komplet. Ja sobie jeszcze zniżkę załatwiłem i zapłaciłem 60zł wink.gif. Tu masz link do przykładowej aukcji KLIK Mechanizm po wyczyszczeniu i nasmarowaniu śmiga elegancko. Główny problem to wyrabiające się plastikowe tuleje w tychże cięgnach. Także idź do ASO podaj numer i niech gość nie ściemnia że nie ma nono.gif pozdro waytogo.gif

Napisano
  • Autor

ok dzięki, w innym ASO bez podawania nr GM sprzedawca zaproponował ten element, o którym pisałeś

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.