Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Żarówki Osram Cool Blue Hyper

Featured Replies

Napisano

Otóż zanabyłem takowe żarówki i... faktycznie światełko jest lepsze, ale do tych co to użytkują: Czy te żarówki są dopuszczone do ruchu??

Nie palą wam się kostki od temperatury, które one osiągają??

Napisano

Jeżeli te "super blue cool hyper" żarówki posiadają moc 60/55W, to emitowane ciepło powinno być podobne albo takie samo jak dla zwykłych żarówek 60/55W. Co do homologacji, to sprawdź na opakowaniu, ew. na żarówce czy jest symbol homologacji ECE. Tutaj przykładowo jest informacja, że żarówki te nie posiadają homologacji do poruszania się po drogach publicznych... na innych aukcjach z tymi żarówkami już nie ma takiej informacji. Musisz więc sprawdzić na opakowaniu, ew. na żarówce.

Napisano
  • Autor

Na opakowaniu pisze Offroad only...ale widzę że sporo kącikowiczów na nich jeździ...więc chyba nie mieli jakichś nieprzyjemności z busted.gif

Tylko wczoraj jak na próbę zamontowałem jedną żarówkę żeby porównać światło, to po wyłączeniu jak chciałem ją wyjąć to nie dało się dotknąć żarnika, natomiast drugą żarówkę zwykłą można było dotknąć, była gorąca, ale mniej. Więc stąd moje pytanie czy to ustrojstwo nie stopi mi za chwilkę kostek. niewiem.gif

Napisano

> Na opakowaniu pisze Offroad only...ale widzę że sporo kącikowiczów na nich jeździ...więc

[ciach]

I jeszcze pytasz yikes.gif?

Napisano
  • Autor

Ech...pytam bo na aukcji nie pisało, a sporo koncikowiczów się wypowiadało, że są dobre i że jeżdżą na nich już długo, nie palą się itd. dlatego pytam.

Napisano

> Ech...pytam bo na aukcji nie pisało, a sporo koncikowiczów się wypowiadało, że są dobre i że jeżdżą

> na nich już długo, nie palą się itd. dlatego pytam.

Nie wiem, nie znam sie, ale ja bym nie zalozyl do samochodu zarowek, przy ktorych zakupie wszedzie sa teksty w stylu:

Quote:

Important: This product is not road legal to use in the EU

,

Quote:

Away from public roads
, these Osram Cool Blue Hyper Rally lamps offer additional relaibility and brightness to a wide range of vehicles with the added benefit of coming direct from a major manufacturer.
Approved "E" marked bulbs
offering upgrades and additional light are available as Osram Nightbreaker (90% additional brighter white light) and the Osram Cool Blue range offering a crisp blue light with an additional 20% brighter beam

.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.