Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mam problemy z porannnym odpalaniem

Featured Replies

Napisano

dzisiaj uno dało mi sie zas we znaki po nocnym postoju na parkingu odpalam go rano i zaczoł mi co chwila gasnąc efekt jak by ssania nie było po kilkukrotnym przygazowaniu obroty sie unormowały ruszam ujechałem jakies 10 m i auto nagle obroty straciło i zgasło i nieszło go przez jakieś 5 minut odpalić dopiero potem zaskoczył i jechał jusz normalnie.Dodam tylko że zdażyło mi sie to jusz 3 raz a akumulator i świece mam nowe frown.gif cos z bytnio mi sie uniacz sypie wczoraj skrzynia dzisiaj ssanie a mam dopiero 72 tys przejechane auto jest z 96 roku i ma silnik fire 1.0

Napisano

U mnie podobnie angryfire.gif Zaczeło się w sobotę. Rano wystartowłem jak zwykle na ssaniu i było ok.gif potem po jakichś dwóch minutach zaczeły spadać obroty i zgasł. Po ponownym odpaleniu musiałem go przytrzymywać na wysokich obrotach inaczej gasł. Jak troszkę silnik się rozgrzał problemy zniknęły. niewiem.gif o co chodzi. Podejrzewam świece (dawno nie wymieniane), kable WN (dawno nie wymieniane), gaźnik (regulacja ???) i regulator podciśnienia (od dłuższego czasu pływał na wolnych obrotach).

Napisano

Też spróbuj czy regulator podciśnienia jest dobry. Wyciągnij wężyk z drugiej strony i dmuchnij, jak będzie przelot powietrza to jest do wymiany, lub jak będzie silnik nagrzany i zapalony to przy dobrym jak ściągniesz wężyk powinny zmienić się obroty( powtórz operację kilka razy). Mnie przy tych mrozach i nie dogrzanym silniku, właśnie gasnął. Jak się tanio regeneruje opisałem w dzisiejszym poście lub kup sobie nowy.

Napisano

> Też spróbuj czy regulator podciśnienia jest dobry. Wyciągnij wężyk z

> drugiej strony i dmuchnij, jak będzie przelot powietrza to jest

> do wymiany, lub jak będzie silnik nagrzany i zapalony to przy

> dobrym jak ściągniesz wężyk powinny zmienić się obroty( powtórz

> operację kilka razy). Mnie przy tych mrozach i nie dogrzanym

> silniku, właśnie gasnął. Jak się tanio regeneruje opisałem w

> dzisiejszym poście lub kup sobie nowy.

No to mi sie nie zmieniaja obroty po odłaczeniu wezyka a tez chyba nie znacznie plywa na obrotach! czyli z tego wynika ze ja mam tez Ufo zakwalifikowane do zmiany! angryfire.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.