Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mocowania blotnikow cc

Featured Replies

Napisano

Panowie mozna gdzies dostac kolki/nakretki do ktorych przykreca sie sruby mocowania blotnikow przednich? Chodzi o CC , niewiem moze SC tez ma takie. Urwalem dwie sztuki i wolalbym zalozyc blotnik tak jak w oryginale niz na nakretki ale niewiem czy istnieje mozliwosc kupna tego gdziekolwiek.

Napisano

To bardzo dobre pytanie bo ostatnio ojezdzilem sie za tym troche i mowią wszedzie ze nie ma,w tamtym roku pomeczyłem dupe gosciom z ASO i udało im sie zamowic dla mnie 5 szt bo mniej nie chceli sprzedac,w tym roku mniej mi na tym zalezało i dałem siana,puki co musialem zamontowac błotnik na dole na klej do szyb ;\

Napisano

> Panowie mozna gdzies dostac kolki/nakretki...

nie wiem czy macie na mysli te mocowania w progach czy te nitonakretki ktore mocowane sa od gory?

Wszystko widzialem ostatnio u mnie w sklepie. jesli potrzebujecie to moge kupic i wyslac.

p.s. mam do pochytania pzmy w cenie 700zl kpl bezposrednio od dystrybutora. Dwa lata gwarancji. Odbior u mnie na miejscu smile.gif

Napisano
  • Autor

> nie wiem czy macie na mysli te mocowania w progach czy te nitonakretki ktore mocowane sa od gory?

> Wszystko widzialem ostatnio u mnie w sklepie. jesli potrzebujecie to moge kupic i wyslac.

Przyznam sie ze nie przygladalem sie jak wyglada to w progu bo bylem pewny ze jest to to samo co u gory ale mniejsza z tym bo mi chodzi o gorne mocowania. Nie sa to typowe nitonakretki takie jak np do uchylnych szyb ktore mocuje sie w szesciokatny otwor tylko w wiekszy prostokatny i sa plastykowe z wcisnieta nakretka w ksztalcie 8.

Napisano

> Przyznam sie ze nie przygladalem sie jak wyglada to w progu bo bylem pewny ze jest to to samo co u

> gory ale mniejsza z tym bo mi chodzi o gorne mocowania. Nie sa to typowe nitonakretki takie

> jak np do uchylnych szyb ktore mocuje sie w szesciokatny otwor tylko w wiekszy prostokatny i

> sa plastykowe z wcisnieta nakretka w ksztalcie 8.

W progu jest to samo co u góry.

Po ile to masz za sztuke ? :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.