Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prezent 4x4

Featured Replies

Napisano

Witam koledzy i koleżanki. Otóż na urodziny dostałem od mulher.gif prezencik w postaci kuponu na jazdę 4x4.

Treść kuponu:

Jazda 4x4 - prezent w postaci indywidualnego przejazdu samochodem terenowym, "po trudnym terenie" w asyście instruktora; w przejażdżce mogą wziąć udział 1 lub 2 na zmianę prowadzące osoby (cena stała niezależnie od liczby osób); przejażdżka może się odbyć na specjalnym torze lub w odpowiednio dobranym terenie.

Miejsce: Kazimierz Dolny, Nałęczów, Janowiec, Roztocze

Czas: 1,5 godziny

Teraz powiedzcie mi na co zwrócić uwagę jadąc w taki teren. Jak się ubrać wiadomo jakieś buty wyższe bo jak trzeba będzie wysiąść w błoto to możę być ciekawie. Pogoda ma być 17 stopni patrzyłem i w miarę słonecznie szkoda bo chciałem tak z 10-15 i deszcze było by chyba fajniej.

Nie wiem jeszcze jakie auto ale albo Discovery albo Patrol.

Teraz posłuchałbym waszych rad jak najlepiej wykorzystać taką jazdę jak jechać, co itp. Wszelkie odpowiedzi mile widziane 20.GIF

Napisano

Nie Twoja fura to jechać odważnie ok.gif

Napisano

Pieprzyć wszystko hehe.gif

Weź kolesia z kamerą - no i gaz w podłogę ok.gifzlosnik.gif

Mało tego że będziesz zadowolony z jazdy - to sobie jeszcze pooglądasz + zadowolony jeszcze raz = lepiej niż z żoną zlosnik.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> Witam koledzy i koleżanki. Otóż na urodziny dostałem od prezencik w postaci kuponu na jazdę 4x4. (...)

Kiedy planujesz jechac ? Bo ja mam podobny kupon który ma już kilka miesięcy więc powoli mysle o jego wykorzystaniu smile.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Miałem w sobote. Ogólnie super fajnie polecam, tylko było sucho i słońce świeciło więc bardziej się kurzyło niż błoto ale cóż.

Później wstawię foto całkiem ciekawy ten LA cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.