Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

podsufitka

Featured Replies

Napisano

Siemaaa zrobiłem w swoim SC czarna podsufitkę, teraz myślę żeby na środku nakleić złośnika albo dwa:) co sądzicie? zdjcie0070k.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

Imho średniawka, a poza tym już coś takiego było u kolegi w SC z Bielska.. jeden ma na dachu, drugi pod wink.gif

Generalnie nie lepiej zostawić czarną? zlosnik.gif

Po pierwsze, przede wszystkim będzie się to brudzić itp, a po drugie,kto Ci to będzie widział? zlosnik.gif chyba, że lubisz mieć w aucie, niebiesko-czarno-żółto i biało..

imo nie warto wink.gif

Napisano
  • Autor

nie robię samochodu dla kogoś tylko dla siebie, w środku się nie pali więc uważam że brudzić nie powinno

Napisano

Skoro nie robisz go dla siebie, to po co pytasz się innych o zdanie?

Jezeli Ci sie to podoba, to zrob, jezeli chcesz uslyszec opinie innych - prosze bardzo w/w zeedytowana wink.gif

Jestes 'świeżakiem' u nas, a już byś sobie złośniki na całą podsufitke kleił? zlosnik.gif nie mając żadnego na aucie? grinser006.gif

Troche jest do dla mnie przekombinowane..

Skupiłbym się na wymianie pomaranczowych kierunkowskazów, jakimś ładnym kole i kosmetyce auta, a nie żółtym złośniku na podsufitce wink.gif

uwierz, że bez niego będzie dużo lepiej ok.gif

co do brudzenia, zawsze jest tak - i nie chodzi tu o osobe palacą czy nie, ze przyhaczy sie reką, zgerakiem, głową, czymś bardziej ostrym/szpiczastym i więcej będziesz miał z tym problem niż dobrego wyglądu wink.gif

Napisano
  • Autor

wszyscy w Polsce kombinują, zauważyłem ze jeśli się nie kombinuje nic się nie posiada:)) nie mam kasy w tym roku na takie szaleństwo jak felgi czy lakier na całym samochodzie

Napisano

> wszyscy w Polsce kombinują, zauważyłem ze jeśli się nie kombinuje nic się nie posiada:))

nie wiem co to zdanie miało wspolnego z moja wypowiedzia wyzej? hmm.gifzlosnik.gif

>nie mam

> kasy w tym roku na takie szaleństwo jak felgi

spoko, rozumiem, ile wyszlo Cie zrobienie czarnej podsufitki? i ile tych zlosnikow?

w/w kierunkowskazy nie kosztuja majatek, bo za nie cale 50zl kupisz komplet dymionych razem z bocznymi, lub białe - jak kto woli wink.gif

i jezeli nie ma kasy na kolo (choc przy troche checi mozna znalezc 5.5 rekiny od 100/150zl lub turbinki od 250zl i przy takim wlasnie 'kombinowaniu' tanim kosztem wlasnorecznie doprowadzic je do ladu - a wygladaloby to duuzo lepiej niz kolpak) to nie zakładałbym takich kolpakow jak Ty masz wink.gif albo wymalowałbym stalówke, co by srebrna nie była, chocby na czarno wink.gif albo dał takiego kołpaka, który by nie imitował jakiejś super truper felgi, ale ładnie by sie spasował..

sc raz + srebrny kołps

sc dwa + czorny kołps

jeszcze jest opcja,że przerebiają kołpaki biorąc o cal większe w Twoim przypadku 14stki i montują je jakoś zgrabnie na tyrtytkach wink.gif

Oczywiscie oba cento sa juz na alu,a była to wersja zimowa zlosnik.gif

>czy lakier na całym samochodzie

nie mówie o zmianie lakieru, a kosmetyce, kup paste dobrze go przepoleruj - nadaj mu dawnego blasku ok.gif

szukaj kółek, kupuj inne kierunki, a nie pchaj na siłe złośniki do środka waytogo.gif

Napisano
  • Autor

posłuchałem Kolegi wyżej została sama podsufitka na czarno

Napisano

> posłuchałem Kolegi wyżej została sama podsufitka na czarno

waytogo.gif gratulacje zlosnik.gif

Napisano

> wlasnorecznie doprowadzic je do ladu

Ty swoje też doprowadzałeś własnoręcznie do ladu zlosnik.gif

Napisano

> Ty swoje też doprowadzałeś własnoręcznie do ladu

Majster z Wulkanizacji zaczal prostowanie, potem byly dlugie noce i godziny spedzone w garage, zeby pozbyc sie 25 letniego lakieru z tych zakamarkow szprych, potem calkowite usuniecie tego i kolejnie tokarz zebral ranty, na koncu efekt polerki i lakieru zajal sie taki jeden majster z Tychow - tu masz linka do niego : IGNAC's WORKSHOP może go znasz ? wink.gif

Napisano

Nie znam gościa, ale muszę z nim "pogadać" bo mi nicka "ukradł" zlosnik.gif

P.s. widziałem wczoraj Jette Schabika na BP, akurat płaciłem u Niego, ale on mnie nie zna crazy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.