Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

obudowa kluczyka

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie z cyklu tych mniej inteligentnych wink.gif Muszę kupić obudowę kluczyka bo w moim Citroenie C4 zepsuł się mechanizm wysuwający grot i generalnie obudowa już się sypie. Na allegro jest trochę tych ofert, natomiast niektóre na środkowym przycisku (obudowa jest 3-przyciskowa) mają symbol światła, a niektóre - bagażnika. Pytanie - czy ma to jakieś znaczenie (prócz oczywiście względów estetycznych 270751858-jezyk.gif)? Na moim pierwotnym kluczyku jest symbol światła, ale domyślam się, że nie ma to znaczenia, skoro to tylko obudowa - tak czy siak wolę spytać niż potem ubolewać nad czymś;)

Napisano

> Mam pytanie z cyklu tych mniej inteligentnych Muszę kupić obudowę kluczyka bo w moim Citroenie C4

> zepsuł się mechanizm wysuwający grot i generalnie obudowa już się sypie. Na allegro jest

> trochę tych ofert, natomiast niektóre na środkowym przycisku (obudowa jest 3-przyciskowa) mają

> symbol światła, a niektóre - bagażnika. Pytanie - czy ma to jakieś znaczenie (prócz oczywiście

> względów estetycznych )? Na moim pierwotnym kluczyku jest symbol światła, ale domyślam się, że

> nie ma to znaczenia, skoro to tylko obudowa - tak czy siak wolę spytać niż potem ubolewać nad

> czymś;)

Ja ostatnio kupowałem do Yarisa i z 8 dostępnych wybrałem dokładnie taką, jaka mam - nie chciałem ryzykować, że coś będzie niedopasowane o 0,1 mm zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.