Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alternator dogorywa?

Featured Replies

Napisano

Chopakiii, mam problem, a mianowicie padaka ma. Co jakis czas zapala mi sie kontrolka ladowania. Najczesciej wtedy, jak mam radio dosyc glosno wlaczone (wzmacniacz i zmieniarka pracuja), wiatrak na 4 biegu i ogrzewanie szyby. Zapala sie w zakresie 2-3,5rpm. Co do wacka? Szczotki? A moze to nie alternator? Modle sie zeby jeszcze tydzien wytrzymal to do niego zajrze (nogi z plecow bym powyrywal artyscie, ktory go zamontowal w miejscu kompletnie niedostepnym) angryfire.gif

Pytanie brzmi- w ciemno szukac nowego czy to niekoniecznie jego wina?

Napisano

Moze to tylko szczotki, albo mostek, ja bym najpierw zweryfikowal. Tak czy inczej, wszystko miesci sie wewnatrz generatora elektrycznosci. Mialem regenerowany, Allegro z Gdanska, gdyby nie montaz nieudolnego elektromechanika, (nie mialem mozliwosci technicznych), dzialal by pewnie do dzis.

Napisano

Mogą być szczotki , regulator. miałem tak, że raz było innym razem ładowało cienko i okazało się że jedną szcztkę Chińczyk zrobił miększą. Mając odpowiednie klucz wymontowałem regulator bez wyjmowania alternatora - robota dość precyzyjna, dla upartych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.