Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bagażnik dachowy

Featured Replies

Napisano

Witam!

wie ktoś może czy bagażnik dachowy z Uno 3d podejdzie do 5d. Czy miejsce na mocowanie jest takie same? Bo interesuje mnie z allegro a nie jestem pewien czy podejdzie.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Napisano

> Witam!

> wie ktoś może czy bagażnik dachowy z Uno 3d podejdzie do 5d. Czy miejsce na mocowanie jest takie

> same? Bo interesuje mnie z allegro a nie jestem pewien czy podejdzie.

> Z góry dzięki za odpowiedzi.

> Pozdrawiam

Do 3d masz dłuższe łapy do tylnej belki - łapie przy samych szybach - nie w domyślne miejsca na bagażnik. W związku z tym be carefull zlosnik.gif

ps. do sc, cc, uno 3d jest taki sam bagażnik dachowy zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Do 3d masz dłuższe łapy do tylnej belki - łapie przy samych szybach - nie w domyślne miejsca na

> bagażnik. W związku z tym be carefull

> ps. do sc, cc, uno 3d jest taki sam bagażnik dachowy

Rzeczywiście jest to inne mocowanie tej tylnej belki. Więc nie ryzykuję bo nie chcę zbierać nart z ulicy smile.gif

Napisano

> Rzeczywiście jest to inne mocowanie tej tylnej belki. Więc nie ryzykuję bo nie chcę zbierać nart z

> ulicy

mam gdzies przednia belkebagaznika z CC, tylna niestety pekla po przewiezieniu szafki kuchennej zapakowanej gratami w czasie przeprowadzki (wytrzymala ponad 300km) nadmienie ze mam uno 5d

Napisano

> mam gdzies przednia belkebagaznika z CC, tylna niestety pekla po przewiezieniu szafki kuchennej

> zapakowanej gratami w czasie przeprowadzki (wytrzymala ponad 300km) nadmienie ze mam uno 5d

Tylko ze to wlasnie tylna ma dluzsze lapy, wiec nic koledze nie pomoze zlosnik.gif

Napisano

> Tylko ze to wlasnie tylna ma dluzsze lapy, wiec nic koledze nie pomoze

Ja miałem Uno 5d i mocowania przód czy tył są takie same - zresztą miałem też bagażnik dachowy i obojętnie się belki zakładało, po zatym na zdjęciach bagażnika z allego też widać że to jeden c.....j.

Napisano

eh... i kolejny z 5d pisze...

Autor wątku pytał czy bagażnik z 5d można do 3d założyć. I odpowiedź brzmi że nie, gdyż tylna belka ma inne mocowanie. W 5d tył ma mocowanie takie samo jak przód. W 3d tył mocowany jest dłuższa łapą pod uszczelką tylnej szyby. Dodam że w 5d belka tylna jest nieco węższa niż przednia.

myślę że na tym można zakończyć ten wątek

Napisano

> eh... i kolejny z 5d pisze...

> Autor wątku pytał czy bagażnik z 5d można do 3d założyć. I odpowiedź brzmi że nie, gdyż tylna belka

> ma inne mocowanie. W 5d tył ma mocowanie takie samo jak przód. W 3d tył mocowany jest dłuższa

> łapą pod uszczelką tylnej szyby. Dodam że w 5d belka tylna jest nieco węższa niż przednia.

> myślę że na tym można zakończyć ten wątek

Najważniejsze pogrubienie, może jak w końcu fenix napisał to ludzie zrozumieją zlosnik.gif

Napisano

> Tylko ze to wlasnie tylna ma dluzsze lapy, wiec nic koledze nie pomoze

ale mnie zostala przednia smile.gif tylna zlamana (jezdzila z podkladkami pod lapa)

Napisano

Podłącze się do tematu żeby nie zaczynać nowego wątku.

Mam możliwość wykręcenia orginalnych relingów dachowych na szrocie - pytanie jak to zrobić. Czy są jakieś śruby pod podsufitką, czy robi suę to z zewnątrz? Jak wykręcić żeby nie zniszczyć?

Napisano

4 nakretki na jeden reling, dostep do nakretek po zdjeciu podsufitki.

przy demontazu nie zapomnij zabrac do kompletu wszystkich uszczelek i listew ktore sa na dachu nie bedziesz musial ciac tych co masz

Napisano

> Podłącze się do tematu żeby nie zaczynać nowego wątku.

> Mam możliwość wykręcenia orginalnych relingów dachowych na szrocie - pytanie jak to zrobić. Czy są

> jakieś śruby pod podsufitką, czy robi suę to z zewnątrz? Jak wykręcić żeby nie zniszczyć?

Jestem pewien, że temat był już poruszany i, o ile mnie pamięć nie myli to relingi mają po dwie śruby/nakrętki* na każdy punkt montażowy, umieszczone oczywiście pod podsufitką zlosnik.gif nie jestem także pewien , ale chyba na UKP jest manual zlosnik.gif

* niewłaściwe skreślić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.