Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hamulec ręczny Punto II z ABS

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!

Kupiłem mulher.gif punciaka i jestem właśnie na etapie "odchamiania" go po poprzednim właścicielu smile.gif. Na pierwszy rzut poszło zawieszenie - w zasadzie wymieniłem wszystkie elementy oprócz sprężyn z przodu. Po wymianie auto stało się dość twarde - można powiedzieć, że po dziurach jeździ jak taczka... Wczoraj grzebałem przy hamulcach z tyłu - wymieniłem szczęki ale mam problem z regulacją ręcznego. Czy możecie mi dać jakieś wskazówki odnośnie ustawienia samoregulatora w wersji z ABS? Myślałem, że sam się wyreguluje podczas pracy ale tak się nie stało... Może ma ktoś zdjęcie mechanizmu hamulca bębnowego w wersji z ABS - skontrolowałbym sobie czy wszystko prawidłowo poskładałem. Za wszelką pomoc z góry dziękuję!

Napisano

Witam

Samoregulator musisz wstępnie ustawić. Musisz go "rozkręcić" tak aby bęben wchodził z oporem. Pamiętaj też o prawidłowym zamontowaniu samoregulatora! To bardzo ważne!

Napisano
  • Autor

> Pamiętaj też o prawidłowym zamontowaniu samoregulatora! To bardzo ważne!

I tutaj brak mi pewności - nie zrobiłem zdjęcia przed rozebraniem tego ustrojstwa. Jeśli ma ktoś takowe niech wstawi z łaski swojej smile.gif.

Napisano

> I tutaj brak mi pewności - nie zrobiłem zdjęcia przed rozebraniem tego ustrojstwa. Jeśli ma ktoś

> takowe niech wstawi z łaski swojej .

Nie mam zdjęcia a nie chce mi się auta rozbierać zlosnik.gif. Ale poszperaj w moich starych postach. Kiedyś o to pytałem.

Edit:

A niech ci będzie. Masz: jakiś tekst zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A niech ci będzie. Masz: jakiś tekst

Dzięki waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.