Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czary w BMW

Featured Replies

Napisano

Ja jadąc swym BMW do pracy, wziąłem szybciej zakręt i... wyskoczył mi z półeczki pod radiem pilot od bramy a że miałem do pracy jakies 300m, to po zakończeniu jazdy wysiadłem i zacząłem go szukać.. i nie ma wcieło icon_eek.gifprzed chwilą poszedłem z kolegą z pracy go szukać i dalej nie ma wcieło icon_eek.gif czary, pod dywanikami gumowymi pod fotelami, nigdzie icon_eek.gifirked.gif jakieś pomysły? irked.gif

Napisano

> Ja jadąc swym BMW do pracy, wziąłem szybciej zakręt i... wyskoczył mi z półeczki pod radiem pilot

> od bramy a że miałem do pracy jakies 300m, to po zakończeniu jazdy wysiadłem i zacząłem go

> szukać.. i nie ma wcieło przed chwilą poszedłem z kolegą z pracy go szukać i dalej nie ma

> wcieło czary, pod dywanikami gumowymi pod fotelami, nigdzie jakieś pomysły?

otwarte okno bylo? rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> otwarte okno bylo?

własnie nie irked.gif, dziur w progach nie stwierdzono irked.gif

Napisano
  • Autor

> kieszenie na drzwiach?

sprawdzone icon_rolleyes.gifirked.gif

Napisano

Miedzy fotelem a tunelem srodkowym ? w kanale grzewczym pod siedzeniem ?

Napisano
  • Autor

> Miedzy fotelem a tunelem srodkowym ? w kanale grzewczym pod siedzeniem ?

tylko ten kanał mi chyba został, tylko jak daleko on prowadzi grinser006.gif

Napisano

> sprawdzone

Może wypadł przy otwieraniu drzwi hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Może wypadł przy otwieraniu drzwi

pod pracą wysiadałem na prywatnym parkingu to bym zauważył oink.gif a teraz najlepsze, szukały 4 osoby, wszystkie dywaniki out, siedzenia w górę - dół,przód- tył i padła diagnoza, że na 99% wpadł w nawiew pod siedzeniem zlosnik.gif Po powrocie do domu opowiedziałem historię żonie, która nie dowierzając wzięła klucze od BMW, otworzyła i pilot leżał przy fotelu zlosnik.gif ja się pytam K**A jak? no jak? hehe.gif

Napisano

> pod pracą wysiadałem na prywatnym parkingu to bym zauważył a teraz najlepsze, szukały 4 osoby,

> wszystkie dywaniki out, siedzenia w górę - dół,przód- tył i padła diagnoza, że na 99% wpadł

> w nawiew pod siedzeniem Po powrocie do domu opowiedziałem historię żonie, która nie

> dowierzając wzięła klucze od BMW, otworzyła i pilot leżał przy fotelu ja się pytam K**A jak?

> no jak?

hahaha.gifhehe.gif brawo hehe.gif

Napisano
  • Autor

> brawo

zlosnik.gif

Napisano

> pod pracą wysiadałem na prywatnym parkingu to bym zauważył a teraz najlepsze, szukały 4 osoby,

> wszystkie dywaniki out, siedzenia w górę - dół,przód- tył i padła diagnoza, że na 99% wpadł

> w nawiew pod siedzeniem Po powrocie do domu opowiedziałem historię żonie, która nie

> dowierzając wzięła klucze od BMW, otworzyła i pilot leżał przy fotelu ja się pytam K**A jak?

> no jak?

hehe.gif bo kobiety wiedza jak szukac wink.gif

Napisano

Proponuję 4 wersje:

1. pilot faktycznie wsunął się do kanału nawiewu i przy podjeżdżaniu pod dom wysunął się z niego,

2. nie wiem jak masz zabudowane od spodu fotele, bo może też pilot utknął w któregoś konstrukcji,

a przy mocniejszym wstrząsie, wypadł z niej,

3. żona postanowiła zrobić Ci dowcip, ale tu kolejność zdarzeń wydaje się niewłaściwa hehe.gif

4. chodzisz w traperkach z dużą kostką w bieżniku... alien.gifzlosnik.gif

Napisano

> bo kobiety wiedza jak szukac

Te codzienne ćwiczenia praktyczne w wyszukiwaniu np. kluczyków do samochodu w torbce, czynią z nich mistrzynie waytogo.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Te codzienne ćwiczenia praktyczne w wyszukiwaniu np. kluczyków do samochodu w torbce, czynią z nich

> mistrzynie

albo $$ u męża w portfelu, zwłaszcza tzw "zaskórniaki" zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Proponuję 4 wersje:

> 1. pilot faktycznie wsunął się do kanału nawiewu i przy podjeżdżaniu pod dom wysunął się z niego,

Świeciłem, wpychałem łapy i nie było grinser006.gif

> 2. nie wiem jak masz zabudowane od spodu fotele, bo może też pilot utknął w któregoś konstrukcji,

> a przy mocniejszym wstrząsie, wypadł z niej,

po podniesieniu fotela można zaglądać pod niego swobodnie z przodu i z tyłu oink.gif

> 3. żona postanowiła zrobić Ci dowcip, ale tu kolejność zdarzeń wydaje się niewłaściwa

ale ja widziałem jak ten pilot mi wylatuje z półeczki grinser006.gif

> 4. chodzisz w traperkach z dużą kostką w bieżniku...

o nie, nie , nie bieżnik płaski jak pupa niemowlęcia zlosnik.gif

Napisano

> albo $$ u męża w portfelu, zwłaszcza tzw "zaskórniaki"

O to to, to też biglaugh.gif

Napisano

> ale ja widziałem jak ten pilot mi wylatuje z półeczki

Miałeś może dwa piloty hmm.gif sprawdź lepiej czy są obydwa zlosnik.gif

> o nie, nie , nie bieżnik płaski jak pupa niemowlęcia

Czyli bawarskie czary pilotem bramowym boje_sie.gifzlosnik.gif

Napisano

> Te codzienne ćwiczenia praktyczne w wyszukiwaniu np. kluczyków do samochodu w torbce, czynią z nich

> mistrzynie

hehe.gifwaytogo.gif sama prawda hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Miałeś może dwa piloty sprawdź lepiej czy są obydwa

Mam jeden, choć znam już cenę nowego- nie omieszkałem zadzwonić do serwisu z zapytaniem - ile kosztuje nowy pilot? zlosnik.gif

> Czyli bawarskie czary pilotem bramowym

spineyes.gifjakoś tak to można nazwać grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> O to to, to też

zwłaszcza to zlosnik.gif

Napisano

> zwłaszcza to

moja mi nie grzebie w portfelu wink.gif bo nie mam nic tam wink.gif tylko karty kredytowe i debetowe wink.gif hehe za to ja jej wybieram drobne na parkingi itp hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.