Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio Blaupunkt w kropce.

Featured Replies

Napisano

Witam, jest to moj pierwszy post na forum. Probowalem wyciagnac fabryczny radioodtwarzacz z kropki. Niestety nic z tego po wepchnieciu drucikow (ze sklepu) w ksztalcie U slychac "klik", ale radio nie wyskakuje. Probowalem je odginac na boki, do gory i na dol bez efektu. Mechanik powiedzial mi, ze prawdopodobnie blaszki sa wygiete w srodku i trzeba sie skontaktowac z elektronikiem samochodowym, a jest to wydatek okolo 40-60 funtow za godzine. Czy jest jakas mozliwosc na wyciagniecie radia bez ponoszenia takich kosztow? Myslalem o wiertarce ale to juz chyba jak nic innego nie pomoze mlot.gif

P.S. Dlaczego widze jedynie 2 strony tematow? powinno byc cos okolo 14tys postow a ja widze jedynie 15 tematow frown.gif

Napisano

> Witam, jest to moj pierwszy post na forum. Probowalem wyciagnac fabryczny radioodtwarzacz z kropki.

> Niestety nic z tego po wepchnieciu drucikow (ze sklepu) w ksztalcie U slychac "klik", ale

> radio nie wyskakuje. Probowalem je odginac na boki, do gory i na dol bez efektu. Mechanik

> powiedzial mi, ze prawdopodobnie blaszki sa wygiete w srodku i trzeba sie skontaktowac z

> elektronikiem samochodowym, a jest to wydatek okolo 40-60 funtow. za godzine. Czy jest jakas

> mozliwosc na wyciagniecie radia bez ponoszenia takich kosztow? Myslalem o wiertarce ale to juz

> chyba jak nic innego nie pomoze

Czasem trzeba użyć soprej siły. Inny sposób to albo zepsucie radia albo deski rozdzielczej

> P.S. Dlaczego widze jedynie 2 strony tematow? powinno byc cos okolo 14tys postow a ja widze jedynie

> 15 tematow

Po lewej na dole masz opcje: pokaż wątki z ostatnich ... i tutaj sobie wybierasz przedział czasowy

Napisano

Ja wkładałem 4 gwoździe w otwory i wychodziło.

Nie pamiętam rozmiaru gwoździ, aczkolwiek idealnie pasowały do otworów...

Napisano

Witam.

U mnie zastosowanie "oryginalnych drucików" nie pomogło, zamiast nich użyłem czterech wierteł chyba 2.5mm, idealnie pasujących do otworów, z lekkim oporem wchodziły. Dopiero wtedy radyjko dało się wyjąć. Wiertła weszły na głębokość jakiś 8-9cm.

Napisano
  • Autor

Nadal nic, probowalem uzyc drucikow, wiertel, srub i srubokretow, nic nie pomaga. Moze ktos ma jeszcze jakis pomysl?

Napisano

> Nadal nic, probowalem uzyc drucikow, wiertel, srub i srubokretow, nic nie pomaga. Moze ktos ma

> jeszcze jakis pomysl?

Wsadzić druty, wiertła czy co tam masz i spróbować rozepchać je na zewnątrz jeśli wiesz o co mi chodzi i za ich pomocą szarpać radiem i miejmy nadzieję, że wyjdzie smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.