Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poduszka amortyzatora- łożysko

Featured Replies

Napisano

Witam, Panowie pytanko mam do was. Czy trudno jest samemu wymienić łożysko poduszki amortyzatora?

Posiadam imadło którym wcisnąłbym nowe łożysko, ale czy tak dam rade go wcisnąć i jak wygląda sprawa z wybiciem starego łożyska?

Dzięki za każdą odpowiedź. Pozdro

Napisano

nie wymienia sie łozyska poduszki tylko kupuje sie kolego całą poduszkę nową bo jest ono niewymienne

Napisano
  • Autor

> nie wymienia sie łozyska poduszki tylko kupuje sie kolego całą poduszkę nową bo jest ono

> niewymienne

Są dostępne łożyska. 29zł dokładnie kosztuje łożysko które wg. sprzedawcy można wymienić.

Napisano

A nie lepiej Ci po prostu kupić nową poduszke nawet oryginalną za 60 zł i nie męczyć się? zamiennik dostaniesz zapewne taniej smile.gif

No chyba, ze koniecznie chcesz się z tym bawić smile.gif

Napisano

gra nie warta świeczki, źle włożysz łożysko i za chwile wymienisz je ponownie

Napisano
  • Autor

> A nie lepiej Ci po prostu kupić nową poduszke nawet oryginalną za 60 zł i nie męczyć się? zamiennik

> dostaniesz zapewne taniej

> No chyba, ze koniecznie chcesz się z tym bawić

Jakby oryginał był za 60zł to bym kupił ale u mnie podróba kosztuje ponad 70zł, chyba że allegro.

Napisano

nawet nigdy nie myślałem zeby nawet probować wymieniać łozysko i zawsze byłem przekonany ze jest nie wymienne .. a propos oryginalu akurat tą częśc mozna spokojnie kupić zamiennik bo raczej sie nie opłaca wymieniać na oryginał na nasze drogi :D takie moje zdanie ja na zamienikach jezdziłem 1,5 roku i na twardych sprężynach i nic sie nie działo i nowy własciciel tez troche pojezdził pewnie

Napisano

> Witam, Panowie pytanko mam do was. Czy trudno jest samemu wymienić łożysko poduszki amortyzatora?

> Posiadam imadło którym wcisnąłbym nowe łożysko, ale czy tak dam rade go wcisnąć i jak wygląda

> sprawa z wybiciem starego łożyska?

> Dzięki za każdą odpowiedź. Pozdro

Do seja ze wspomaganiem są inne poduszki ,niż do bez wspomagania, tak więc jak będziesz kupował, porównaj z oryginałem.Wiem bo kupowałem w salonie fiata.

Napisano

> Jakby oryginał był za 60zł to bym kupił ale u mnie podróba kosztuje ponad 70zł, chyba że allegro.

W Gliwicach?? chyba w ganinex'sie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> W Gliwicach?? chyba w ganinex'sie

Na dubois życzą sobie jakoś 70zł. A gdzie w G-ce jest taniej?

Napisano
  • Autor

68zł u nich poduszka nie oryginalna, podobno bilstein, ale czy to będzie bilstein czy bilostein zlosnik.gif

Napisano

> 68zł u nich poduszka nie oryginalna, podobno bilstein, ale czy to będzie bilstein czy bilostein

No to nie wiem, ja znam właścicieli także mam dobre ceny tam wink.gif

jedź na giełde, ja tam kupowałem za 45/sztuke

nie wiem czy oryginał czy nie ale już 2 lata jeżdżę i jest ok :D

Napisano
  • Autor

Z faktu że dzisiaj była piękna pogoda do kręcenia, skusiłem się kupić poduszkę z Akoru za 60zł, ciekawe jak długo wytrzyma. Co dziwne nowa poduszka ma luz na łożysku a stara poduszka nie ma luzów- to tak ma być?

Napisano

Jak ja wymieniałem, to w starej był spory luz,a nowa jak nowa- zero luzu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.