Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kufer kappa k961 czy k46 ?

Featured Replies

Napisano

Sprawa następująca.W motórze :D mam stelaż z płytą givi MONOKEY .Zamówiłem kufer kappa k961 (44 litry) właśnie na taki typ płyty (cena 340 z wysyłką) .Pech chciał że cymbały z firmy xxxxx przysłali mi kufer kappa k46 (46 litrów) który de facto jest droższy o ponad 100 zł od kufra k961 .Problem w tym ze ten k46 jest na płyte MONOLOCK .Oczywiście w zestawie jest ta płyta.I teraz pytanie co robić.Cieszyć sie ze mam droższy kufer za mniej , czy dzwonić i wysyłać (wiem ze ich wina ale pewnie nie oddadzą za ponowną wysyłke :/ ) .I drugie pytanie podobno MONOLOCK jest do skuterów ,a Monokey do motorów (mocniejszy typ zapięcia) -czy to prawda? :> :> :> :> :> passed_out.gif

Napisano

cieszyć się z fajnego kufra - maltretuje taki od 4 lat i jest naprawdę ok.gif przeżył deszcze, błota, woził rozlany bimber w środku i farbę zlosnik.gif. Ostatnio małego szlifa przeżył i poza drobnymi otarciami daje radę ok.gif

Napisano
  • Autor

ale z tym mocowaniem to prawda? że słabe i wogóle lipa tylko do skuterów ?

Napisano

> ale z tym mocowaniem to prawda? że słabe i wogóle lipa tylko do skuterów ?

a sorry za zamieszanie, ja mam Kappa K48N

a co do systemów to przy porządnym kufrze bym się nie przejmował tym zbytnio.

Napisano

> ale z tym mocowaniem to prawda? że słabe i wogóle lipa tylko do skuterów ?

Częściowo tak. Jak porównasz dopuszczalne obciążenia dla jednych i drugich to widać wyraźnie przewagę Monokey'a. Zastanów się co będziesz woził.

Napisano

Moja żona przejeździła pół europy z kufrem na płycie monolock na cebrze 600. Nic się nie działo złego. Większe ciężary jednak typu piwo na ognisko wozilem ja.

Napisano

> teraz pytanie co robić.Cieszyć sie ze mam droższy kufer za mniej , czy dzwonić i wysyłać (wiem

> ze ich wina ale pewnie nie oddadzą za ponowną wysyłke :/ )

zadzwonic i powiedziec ze chcesz wlasciwy - jak firma normalna to wymienia na swoj koszt

wcale bym sie nie zdziwil jakby inny klient dostal twoj kufer wink.gif

bo najprawdopodbniejszy scenariusz jest taki ze ktos zamienil naklejki adresowe na paczkach wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.